puma_promocija

PUMA SE PREDSTAVILA SRPSKOM TRŽIŠTU

Spektakl u Magacinu

 

U klubu Magacin predstavljena nova kolekcija jesen&zima 2011 u prisustvu velikog broja gostiju i poznatih ličnosti.

PUMA, jedna od vodećih svetskih sport i lifestyle kompanija, najavila je početak samostalnog rada na srpskom tržištu revijom nove kolekcije jesen/zima 2011. Na sceni kluba Magacin kroz plesno modni performans inspirisan Jamajkom PUMA je predstavila kolekcije za trčanje, žensku kolekciju, lifestyle i motorsport za sezonu jesen&zima 2011.

Povezana vest:  Dejvid Haselhof u Plesu sa zvezdama

Naravno, kompanija McCann Erickson se potrudila da sve bude na nivou. Performans je odrađen maksimalno a modele nisu nosili manekeni već sui h predstavili plesači najbolje što su mogli a bilo je spektakularno.

Naravno, beogradska marketinška agencija je ovu vrstu noćnog dešavanja u srpskoj prestonici podigla na viši nivo.

Uz voditeljku Mariju Kilibardu i nastup muzičara Zemlja gruva, među publikom su viđeni Jovan Memedović, oficijalni šminker Mejbi lina za Srbiju aleksandar Đikić, Adrijana Čortan, voditelja sa B92 Milan Bošković, Danijela Vranješ, Andrej Kulundžić sa suprugom Đorđe Kortina i ostali.

Povezana vest:  NATIONAL GEOGRAPHIC kanal na 12. Festivalu nauke

Naravno, pored nezamenjljivih fotografa i kamermana koji su se “tiskali” ispred bine da naprave pravi kadar na eventu su bili i predstavnici srpskih medija kao i gomila šetača za koje niko ne zna kako dobijaju pozivnice za događaje, a ima ih svuda i uvek.

puma_promocija_1