Zemlja Gruva photo 1

ZEMLJA GRUVA! preuzima MTV  u petak, 1. aprila u 20:30

MTV TakeOver će ovog petka, 1. aprila, u 20:30, ugostiti neobični beogradski sastav Zemlja Gruva!, koji će samo za gledaoce regionalnog MTV-ja predstaviti pet spotova koji su na neki način uticali na razvoj njihove karijere.

Zemlja Gruva! je bend iz Beograda nastao u sklopu Gruvlenda, grupe entuzijasta koji žele da nametnu nove kriterijume u produkciji, promovisanju muzike i ostalim elementima muzičkog nastupa. Nakon albuma prvenca WTF is Gruvlend? iz 2010. godine, bend je u 2011. godinu ušao sa novim singlom Nisam Znala Da Sam Ovo Htela i spotom za istoimenu numeru koji ste premijerno videli na regionalnom MTV-ju.

Povezana vest:  Singl Shady Love grupe Scissor Sisters prva pesma objavljena u 2012

Za MTV TakeOver Zemlja Gruva! izabrala je neke od izvođača koji su uticali na zvuk ovog benda, a bitan kriterijum bio je i taj da izabrane numere budu relativno aktuelne. Pored poznatih imena, članovi ovog popularnog benda predstavili su i one izvođače za koje smatraju da su nedovoljno poznati i zastupljeni na našim prostorima. Zato obavezno pogledajte na koje bendove vam Zemlja Gruva! preporučuje da obratite pažnju jer je, sigurno, i zaslužuju!

Povezana vest:  Rijana zavodi Džoa Džonasa seksi porukama