„Radio S“ stvara nove muzičke zvezde

ziriRadio S je do sada na čuvenom Radiskom festivalu otkrio i stvorio mnoge zvezde. Mariju Šerifović, Sašu Kovačevića, Amadeus bend, Aleksu Jelića i mnoge drugie. Novi multimedijalni show „Stars“ koji se svakog utorka i četvrtka u 21.10h emituje na televiziji „Košava“, pokrenuo je upravo Radio S i Stars music u potrazi za novim zvezdama. Ovaj pevački show je već osvojio Srbiju. O tome svedoči i podatak da je, po najnovijem istraživanju emisija „Stars“ najgledaniji show na Televiziji Košava.
U četvrtak 28.januara je emitovana šesta emisija takmičarkog show programa „Stars“. Izgleda da su se pevačica Cveta Majtanović i kompozitor i tekstopisac Bane Opačić, inače stalni članovi žirija, sa mladom pevačicom Lejlom Hot koja je bila u ulozi trećeg člana žirija sjajno zabavljali slušajući mlade ljude sa fantastičnim glasovima ali i one koji izgleda samo veruju da znaju da pevaju. 
Dvadesetdvogodišnju takmičarku Hanu Stevanović je bilo teško ne primetiti pošto je svojim fantastičnim vokalom i agresivnim nastupom oduševila i žiri i publiku.Takmičanje su odlukom žirija napustila tri takmičara Marija Đurakić, Nikola Panić i Petra Živić ali ukoliko budu imali dobru podršku svojih glasača, mogu se vratiti u baraž i nastaviti trku za nagradu u vrednosti od sto hiljada evra.
Ko će se pojaviti na prestižnom Radijskom festivalu? Ko će dobiti maxi singl? Ko će imati promotivnu kampanju? Ko će pobediti? Gledajte „Stars“ i saznajte ko će biti nova zvezda Srbije!!! 

Povezana vest:  Spektakularno otvaranje 15. Belgrade Beer Fest pred više od 80 hiljada ljudi