Justin_Bieber_2012_universalmusic.rs_(1)

Novi album Justina Bieber “BELIEVE”je konačno stigao!

Novim albumom „Believe“ megapopularni kanadski izvođač Justin Bieber predstavio je potpuno novi zvuk – ako je na početku svoje karijere zvučao kao dečak, zaljubljen u svet r&b i pop muzike, novi album je zvuk jednog mladića koji je spreman da sa svojom kul ekipom osvoji klubove širom sveta i pobrine se da se svi dobro zabaljvaju!

Već od prve pesme, „All Around The World“ (ft. Ludacris), jasno je kako će njegovi energični ritmovi udružiti sve one koji ne mogu da se odluče između Flo Ride i Davida Guette.

Povezana vest:  Srbija dobila novi veliki evropski festival , više od 62.000 posetilaca na osmom Lovefestu

Pesme kao što su najavni singl „Boyfriend“ i „Catching Feelings“ su r&b ljubavne poslastice za (ponovno) osvajanje srca belieberki širom sveta, dok se posebno ističe klupski orijentisana i dubstepom začinjena „As Long As You Love Me“, kao i „Beauty and a Beat“, u kojoj je ugostio sve popularniju rep pevačicu Nicki Minaj!

Album „Believe“ do sada je dobio vrlo dobre komentare – „Vrlo prijatan pop album“ napisali su Billboard.com, a posebno su im se svidele pesme „Right Here“, „Boyfriend“ i „Die In Your Arms“, dok je magazin Complex istaknuo kako je 18-godišnji Justin ovim albumom dokazao da se razvija u kvalitetnog izvođača i tekstopisca.

Povezana vest:  Održana promocija drugog albuma grupe Charter pod nazivom "Kad srce poludi"

Justin Bieber je od početka svoje mlade karijere jedan od najuspešnijih pop izvođača današnjice, s gotovo 15 miliona prodatih primeraka albuma, 44 miliona Facebook fanova i više od 23 miliona Twitter follower-a.

Tracklist (Standard edition):

1. All Around The World (ft Ludacris)

2. Boyfriend

3. As Long As You Love Me (ft Big Sean)

Povezana vest:  Italijanski DJ duo Merk & Kremont, u saradnji sa američkim bendom DNCE, predstavlja novi singl “Hands Up“!

4. Catching Feelings

5. Take You

6. Right Here (ft Drake)

7. Fall

8. Die In Your Arms

9. Thought Of You

10. Beauty And A Beat (ft Nicki Minaj)

11. One Love

12. Be Alright

13. Believe