Nevergeen1 

Novi spot Nevergreena sa novog albuma
 
Veterani regionalne metal scene, srpsko-mađarska grupa Nevergreen, predstavila je spot za pesmu “Tired Wings of Doom”, drugi po redu sa novog novog albuma objavljenog početkom 2012. godine.
Deseto studijsko izdanje Nevergreena “Karmageddon”, kao i nekoliko prethodnih objavljeno je i na mađarskom i na engleskom jeziku,  a svetlost dana zvanično je ugledalo 28. januara na dan održavanja prestižnog Gothica festival u Budimpešti na kome je Nevergreen nastupio kao headliner.
Nakon plasiranja spota za prvi singl “Rise, Messiah”, sada je predstavljen i drugi singl “Tired Wings of Doom”, koji je takođe doživeo svoju ekranizaciju.
Nadolazeće leto za lidere sastava Mikloša Matlarija i Boba Macuru, ali i ostatak ekipe biće veoma burno, jer će kao i svake godine nastupiti na velikom broju prestižnih festivala u Mađarskoj, Rumuniji, Srbiji, ali i drugim zemljama regiona. Iako još uvek nisu hteli da otkrivaju datume nastupa, poznato je da će u julu na festivalu Rock Evolution u Rumuniji podeliti stage-a sa svetskim velikanima kao što su Sepultura, Death Angel i Biohazard, kao jedan od headlinera.

 

Povezana vest:  Soulfly 27. jula u Domu omladine