coca cola nedelja restorana

Počela prva Coca-Cola Zero Nedelja Restorana
 
Počela je prva Coca-Cola Zero Nedelja Restorana. Od danas pa do 26. aprila Beograd će biti maštovita kulinarska pozornica na kojoj će ovdašnji šefovi kuhinja pokazati umeće i predstaviti Vam svoje gastro favorite po promotivnoj, više nego pristupačnoj ceni, od svega 999 dinara, osetno nižoj u odnosu na redovnu ponudu i to na 50 probranih gradskih gastro destinacija. Kompletan meni uključuje predjelo ili supu, glavno jelo i desert. Rezervacija mesta je uveliko u toku, a i vi možete rezervisati svoja mesta preko sajta www.nedeljarestorana.co.rs.
Na spisku učesnika zastupljeni su različiti trendovi u kulinarstvu, od tradicionalne, do moderne i postmoderne kuhinje. Na ovom jedinstvenom gastronomskom putovanju, posetioci prve beogradske Coca-Cola Zero Nedelje Restorana, moći će da okuse arome i boje sa svih meridijana, od najkvalitetnije nacionalne kuhinje, Evrope i Mediterana, preko Indije, Kine i Japana, pa sve do Latinske Amerike.
Poseban segment Nedelje restorana podržava promociju DOG FRIENDLY restorana koji dozvoljavaju i ulazak kućnih ljubimaca. Restorani koji dozvoljavaju ulazak kućnih ljubimaca u svoj objekat postaju članovi kluba „Najbolji prijatelj“ koji nosi naziv po istoimenoj Kampanji odgovornog vlasništva i usvajanja pasa koju vodi grad Beograd. Cilj kampanje „Najbolji prijatelj“ je da građanima život, čiji su sastavni deo i psi, učini bezbednijim, ugodnijim i lepšim. Ovo važi kako za one koji imaju sopstvene pse, tako i za sve ostale građane.
U periodu trajanja Coca-Cola Zero Nedelje Restorana organizatori projekta su u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna, tačnije knjižarom Delfi, pripremili specijalna iznenađenja za sve ljubitelje kulinarske literature, tako da će tokom Coca-Cola Zero Nedelje Restorana u ovoj knjižari biti moguće kupiti preko 300 knjiga koje otkrivaju kulinarske tajne mnogih naroda napisane na srpskom i engleskom jeziku i to po znatno povoljnijim cenama.
Nedelju restorana obogatio je i prateći program u vidu izložbe fotografija na temu „Kulinarstvo u objektivu”. Tokom sedam dana trajanja manifestacije poznati beogradski umetnici fotografije izložiće svoje radove na nekoliko lokacija i to: Milena Rakočević u Supermarketu, Miša Obradović u Dijagonali i Nebojša Babić u restoranu Tribeca.
Projekat se realizuje uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacija Beograda.
Organizatori svima poručuju da april u Beogradu nikada nije bio ukusniji!

 

Povezana vest:  Viktor Troicki u provodu u klubu Mr. Stefan Braun