Saska Jankovic sa snimanja spota 2Pogledajte novi spot Saške Janković za pesmu „Ono kad“

Još jedno vruće izdanje „Prva recordsa“ ugledalo je svetlost dana. Reč je o novom spotu Saške Janković za pesmu „Ono kad“!
Spot za numeru „Ono kad“ (#onokad) čiji je autor naš poznati kompozitor Vladimir Graić snimljen je u Beogradu. Video potpisuje nekoliko imena, montaža Vlada Marković, saradnik i ko-reditelj Zorana Parezanović, i „SaveRoom“ tim.
U spotu uz Sašku glume i njene drugarice Vesna Pavlović iz PGS-a, Zorana i Tamara. Četiri devojke, četiri boje kose, četiri karaktera, te se malo koketiralo sa serijom „Seks i grad“. Dizajner Srđan Vekić pobrinuo se za izgled u spotu, šminku potpisuje Aleksandar Djikić, a oni takođe glume u spotu jer se četiri drugarice kod njih spremaju za izlazak. Pojavljuje se i Ivan Petrović iz PGS-a kao Saškin prijatelj, kolega i redovni korisnik tvitera.
Sve koketira sa tviterom, obzirom da je naslov pesme tzv „hush tag“ koji se koristi po internetu a najčešće na tviteru. Manju ulogu ima i Saškin tromesečni pas Fića, koji je usvojen te smo time hteli da skrenemo pažnju na usvajanje napuštenh životinja i kampanju za njih uz udruženje „Beta“. Spot je sniman na dan kada bi Saškinoj baki bio rođendan, te spot posvećuje njoj. Video bi trebalo da bude veseo i vedar, baš kakva je i ona bila.

Povezana vest:  Dejan Petrović oduševio publiku u Centru Sava