vojvodina honved

Nikolić: Još nismo eliminisali Honved

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić upozorio je danas igrače i navijače da ekipu ne očekuje lak posao u revanš meču sa Honvedom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, iako iz prvog duela nosi pobedu od 2:0.
-Malo mi se ne dopada ambijent koji je stvoren nakon prve utakmice, u smislu da svi očekuju lagan prolaz u naredno kolo. U klubu smo podigli mobilnost na maksimalan nivo. Igrači su apsolutno svesni težine zadatka koji nas u revanšu očekuje i mislim da gore od želje da se potvrde u Budimpešti i dokažu da ono što su pokazali na ‘Karađorđu’ nije bio splet srećnih okolnosti, već posledica ozbiljnog rada i odnosa – kazao je Nikolić za klupski sajt.
On je podsetio da u revanšu ne može da računa na Bojana Nastića, koji je dobio crveni karton u prvom meču, kao ni na Nmeku Ađurua kojem mađarske vlasti nisu izdale vizu, iako je podneo zahtev na vreme.
-Samopouzdanja imamo, dobro smo pripremljeni i žarko želimo da našim navijačima omogućimo najmanje šest utakmica u Evropi. Svesni smo težine zadatka koji nas očekuje ali smo zbog svih navedenih razloga optimisti – dodao je Nikolić.
Revanš meč između Honveda i Vojvodine igra se u četvrtak od 20.30 na stadionu „Jožef Božik“ u Budimpešti. Pobednik ovog dvomeča u trećem kolu kvalifikacija igraće protiv turske Burse. 

Povezana vest:  Nikolić: Makar jedan gol više u mreži Novog Pazara