Exit_logo

Nova prodajna mesta Exit festivala: TONS i filijale Erste banke

Od petka, 1. aprila, ulaznice za Exit festival mogu da se kupe još na jednoj lokaciji u Novom Sadu, pored već uigranog prodajnog mesta Gigs Tix u Pariskom magazinu. Turistička organizacija Novog Sada (TONS) u samom centru grada, u ulici Modene 1, pridružuje se mestima za fizičku prodaju ulaznica za festival, a ulaznice će na ovoj lokaciji moći da se nabave sve do početka festivala u julu mesecu.

Povezana vest:  Parni Valjak saIgorom Drvenkarom oduševio beogradsku publiku

Krajem marta otvoreno je i novo prodajno mesto Exit festivala u Converse Shop-u na 1. spratu SC „Ušće“ na Novom Beogradu, a od danas počinje i fizička prodaja karata u filijalama Erste banke u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Subotici, Zrenjaninu, Kikindi, Kragujevcu, Pančevu, Šapcu, Čačku, Užicu i Valjevu. Ulaznice mogu da se kupe i online, preko sajta gigstix.com.

Povezana vest:  Ekskluzivna svetska premijera novog spota grupe Linkin Park na MTV kanalu u petak, 3. juna

Ulaznice za Exit festival dostupne su po promotivnoj ceni od 6 990 din. U prodaji su i ulaznice za srednjoškolce, po promotivnoj ceni od 4990 dinara i za studente, po ceni od 5990 dinara. Posetioci zainteresovani da ulaznice kupe na rate mogu da ih nabave preko sajta gigstix.com po ceni od 7990 dinara, na 2, 3, 4 ili 5 rata, tj. za cenu od 1558 do 3 995 din mesečno!

Povezana vest:  Emina Jahović održala koncert u UŠĆE Shopping Centru