converse_dj

“CONVERSE DJ FRIDAYS” u okviru konferencije Share

Kompanija TRIPLE JUMP ne samo što zastupa brend Converse već uvek daje podršku muzičarima, pa je u skladu s tim rešila da nam predstavi originalni regionalni projekt  “CONVERSE DJ FRIDAYS” , koji će prirediti u okviru nove muzičke, multimedijalne i kulturne konferencije “SHARE” ( u organizaciji EXIT Tima).

CONVERSE DJ FRIDAYS je originalni koncept koji talentovanim i potpuno anonimnim mladim DJ-evima i producentima daje šansu da postanu regionalne CONVERSE DJ zvezde!

Povezana vest:  Osmo Rammstein studijsko izdanje je konačno tu!

Učesnici akcije – mladi DJ/producenti – biće pozvani da – u periodu od 10. aprila do 31.decembra ove godine – postave svoju originalni muzički rad na internet sajt www.converse.rs , za koje će svi posetioci glasati (“lajkovanjem”) u narednih nedelju dana. DJ/producent sa najvećim brojem glasova te nedelje će tog petka puštati muziku u CONVERSE radnji, i dobiti vredne CONVERSE nagrade!

Povezana vest:  Balašević večeras pod vedrim nebom na Kalemegdanu!

Od četiri nedeljna pobednika svakog meseca, DJ/producent sa najvećim brojem glasova će puštati muziku u centralnoj CONVERSE radnji u Zagrebu.

CONVERSE će 31. decembra prestaviti kompilaciju pesama svih mesečnih pobednika – a dobitnik najvećeg broja glasova među njima će osvojiti vrednu nagradu –  profesionalnu DJ miksetu!

Profesionalnu podršku ovoj originalnoj akciji će pružiti proslavljeni DJ/producent Marko Milićević  – GRAMOPHONEDZIE – koji će preslušavati i komentarisati predložene pesme, a najtalentovanije mlade “kolege” odabrati za njegovu producentsku kuću “DISKO ZOO RECORDS”. Njegove komentare na fejsbuku i tviteru ćete moći da pratite tokom trajanja cele akcije.

Povezana vest:  Za Dan zaljubljenih u Beogradu Cetinski, Nigrutin...