MIRKO_LUKOVIC

Mirko Luković snimio spot za singl HUSKEE

Obaveštavamo Vas da je snimljen i pušten u medijsko emitovanje novi video spot pevača i muzičkog producenta Mirka Lukovića pod nazivom HUSKEE!

Numera Huskee je ujedno i drugi singl sa Mirkovog solo albuma prvenca –Gola voda.

Dugo očekivani i najavljivani album Gola voda biće pušten kao free download opcija na zvaničnom web sajtu www.mirkolukovic.com do kraja meseca aprila.

Spot Huskee (Haski) režirala je Iva Pavlović ispred produkcije Besan Pas.

Potpuno nova ideja pojačava raznovrsnost vizuelnog pristupa albumu Gola voda. U ovom kratkometražnom triler videu pored Mirka glavnu ulogu igra manekenka Aleksandra Kovač.

Povezana vest:  Singl "Novi svet" dostupan od petka

Huskee možete pogledati OVDE!

Od 2011. godine registrovan je Mirkov muzički studio koji takođe nosi ime Huskee. Studio je otvoren za pružanje usluga na polju komponovanja autorske i primenjene muzike, dizajna zvuka za film i TV, aranžiranja, pisanja tekstova i reklamnih poruka.

Zvanična prezentacija nalazi se na internet adresi www.huskeestudio.com koja će biti aktivirana do kraja meseca aprila.

Verovatno najzanimljivija vest je da će u nedelju 10. aprila u Beogradskoj areni Mirko Luković nastupiti sa svojim bendom Rare ispred svetski priznate power rock senzacije Guano apes!

Povezana vest:  Bojan iz Lexington benda zbog obožavateljki ugaonuo nogu!!

Biće to poklon vernim fanovima tog zvuka i dokaz da pored solo karijere Mirko nastavlja uspešnu saradnju sa svojim prijateljima iz grupe Rare.

Pored noviteta vezanih za sopstvenu solo karijeru uskoro se pojavljuju i singlovi koje je Mirko komponovao i producirao za novi beogradski elektro sastav elekTRIK, kao i za mladu pop rok pevačicu Ivanu Nikodijević. Pesma pod nazivom VooDoo koju izvodi Ivana trenutno se nalazi u finalu Hello muzičkog konkursa – Dobre vibracije, osvojivši

Povezana vest:  Fotografija Beyonce i njene ćerke Blue Ivy hit na internetu

3 puta više glasova publike nego bilo koji drugi učesnik na sva tri dosadašnja konkursa.

Svi ovi singlovi takođe će biti dostupni publici na web sajtu www.mirkolukovic.com

Sajt će predstavljati presek dosadašnje Mirkove karijere, mesto na kome su medijima dostupni svi press, video i audio materijali u visokoj rezoluciji, kao i portal preko koga se aktiviraju mladi autori sa svežim idejama, kojima će biti pružena prilika da se međusobno upoznaju, predstavljaju i ostvaruju kreativnu saradnju.