share_logo

Rasprodati paketi ulaznica za SHARE

Usled velikog interesovanja za SHARE konferenciju koja će se od četvrtka do nedelje održati u Beogradu, svi trodnevni paketi ulaznica su rasprodati. Za sve koji nisu stigli da kupe paket u obliku jedinstvene narukvice koja omogućava prisustvovanje svim dnevnim i noćnim programima SHARE-a, postoji vrlo ograničen kontigent pojedinačnih ulaznica za noćni program koje će biti u prodaji na veče događaja. Tako će ulaznice za Dom Omladine biti u prodaji po ceni od 1190 za četvrtak, a 1990 dinara za petak i subotu, dok će ulaznice na vratima svih klubova sa SHARE programom iznositi 490 dinara.

Povezana vest:  Krenberiz otkazali koncerte zbog bolesti pevačice

Na inicijativu State of Exit, Beograd će od 7. do 9. aprila biti centar razmene naprednih tema i dobre zabave. SHARE Conference će ujediniti vodeće klubove i kulturne centre u trodnevni festivalski duh. Po prvi put u regionu okupiće se reformatori društvenog i internet aktivizma, umetnici iz sfere novih medija i vodeća imena elektronske muzike. Na taj način, SHARE konferencija proširuje značenje festivala. U formi javnih nastupa od 7. do 9. aprila, pokrenuće se teme o jačanju društva kroz savremene tehnologije, nove medije i muziku.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA FRAU CASIO VS MKDSL „U TVOJOJ GLAVI"

Upoznajte se sa  jedinstvenom platformom koja okuplja međunarodne eksperte, internet gigante, borce za ljudska prava, savremene aktiviste, blogere, hakere, umetnike i muzičare koji će govoriti na više od 20 tema iz ovih oblasti.

Centralna lokacija dnevnog programa je Dom Omladine koji nudi više od 80 predavanja, a noću sa svoje tri bine omogućava buran festivalski provod. SHARE by night with Tuborg gostovanjima 50 najvećih imena elektronske muzike, ujediniti vodeće klubove i kulturne centre u trodnevni festivalski duh.

Povezana vest:  Kanje Vest ugradio dijamantske zube