brajan_feri

Koncert Brajana Ferija pomeren za septembar

 

Koncert Brajana Ferija, koji je u Beogradu trebalo da se održi 28. aprila, odložen je za 20. septembar, pošto pevač smatra da ne bi mogao da pruži sve od sebe na koncertu u aprilu, saopštio je danas organizator Arena Beograd.

Feri je u utorak uveče primljen u bolnicu u Londonu zbog lošeg zdravstvenog stanja, ali je već u sredu pušten i njegov portparol je tada rekao da se pevač oseća dobro i da će turneja teći po planu.

Povezana vest:  ENRIKE IGLESIAS U GINISOVOJ KNJIZI REKORDA

Frontmen grupe „Roksi mjuzik“ je, međutim, odlučio da turneju pomeri za septembar.

Feri je upravo završio svetsku turneju sa svojim benrom „Roksi mjuzik“, a koncertom u Izraelu 19. aprila je trebalo da počne solo evropsku turneju.

Ulaznice za aprilskli koncert Brajana Ferija u Beogradu važiće i za koncert 20. septembra, a svi kojima ne odgovara novi termin koncerta biće u prilici da refundiraju kupljene ulaznice u narednih 30 dana na prodajnim mestima gde su kupljene.

Povezana vest:  Gitarista grupe Green Day boluje od raka krajnika

Cena ulaznica za koncert u Beogradskoj areni, 20. septembra ostaje ista – 2.900, 3.500, 3.800, 4.500, 5.500 i 6.000 dinara i mogu se nabaviti u Beogradskoj areni, Kulturnom centru Beograda, Tržnom centru „Ušće“, Domu sindikata, knjižari „Delfi“ (SKC), Eventimu, Gigstiks Novi Sad i preko sajtova www.arenabeograd.com , www.tickets.rs i www.eventim.rs .