darkvud_dab

Kreće tromesečna Jelen top 10 turneja

 

„Jelen top 10 turneja“ koja kreće 15. aprila iz Novog Sada tokom tri meseca obići će više od 15 gradova Srbije, a u maju su predviđena njena dva koncerta u Beogradu, najavili su organizatori.

Turneja proizišla iz nedeljne rok emisije „Jelen top 10“ na Radio-televiziji Srbije počinje 15. aprila koncertom alternativnih sastava „Darkvud dab“, „Kanda Kodža i Nebojša“ (KKN), „Hipnotajdz“ (Hypnotized), „Bjesovi“ i „Obojeni program“ u novosadskoj „Fabrici“.

Povezana vest:  Otvoren konkurs za Jelen Demofest 08

Sledeća stanica „Jelen top 10 turneje“ je kragujevačka dvorana „Šumadija“ gde 16. aprila nastupaju „Veliki Prezir“, „KKN“, „Hipnotajzd“, „Darkvudi“ i „Bjesovi“.

-U želji da promovišemo kvalitetnu urbanu muziku koja je obeležje emisije ‘Jelen top 10’ pokrećemo turneju koja će tokom aprila, maja i juna obići 15-ak gradova, među kojima su Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Leskovac, Čačak, Sremska Mitrovica… – naveo je Lazar Sakan, voditelj emisije i promoter turneje.

Povezana vest:  Nastup grupe KAL u Kulturnom centru Požega 28. februara

Kako je najavljeno, tokom čitave turneje sviraće „Darkvudi“, „KKN“ I „Bjesovi“, dok će se od grada do grada menjati ostali sastavi među kojima su „Veliki prezir“, „Nežni Dalibor“, „Hipnotajzd“, „Obojeni program“, „Goribor“, „Blok aut“ i drugi.

Za sada je potvrđeno da „Jelen top 10 turneja“ dolazi 22. aprila u bioskop „Prag“ u Čačku, 23. aprila u klub „Rupa“ u Sremskoj Mitrovici, 29. aprila u prostor „Zum“ u Leskovcu i 30. aprila u Domu omladine Pančevo, dok se u Beogradu u maju mogu očekivati „dva velika koncerta sa po tri benda“.

Povezana vest:  Lejdi Gaga će morati da otkaže koncert u Indoneziji?