lexington_promocijaUspešna promocija grupe Lexington!!!

 

U prepunom klubu „Time out“ na Adi Ciganliji grupa Lexington održala je promociju prvog albuma „Kako je tako je“. Istoimena pesma je postigla ogroman uspeh kod publike i pre nego što se našla na kvalitetnom albumu prvencu „najlepšeg“ benda u Srbiji.
Promocija je održana uz prisustvo velikog broja medija, saradnika, prijatelja i kolega. Momci iz Lexingtona su kao domaćini dočekivali zvanice a potom odsvirali četiri numere uz koje su pevali i igrali svi gosti. Veče je krunisano predivnom tortom i zabavom do jutarnjih časova na prelepoj obali Ade Ciganlije.
Podrsku najperspektivnijoj grupi u Srbiji pružile su mnogobrojne kolege – Milena Vučić, Dženan Lončarević, Ivana Selakov, Ogi Radivojević, Marina Tadić, Peđa D Boj , kompozitori i tekstopisci Bane Opačić i Alek Akeksov, ali i još uvek aktuelni farmeri Dragana Milošević i Mina Kostić sa suprugom Igorom.
lexington_gosti-I više smo nego zadovoljni promocijom kao i uspehom koji je album postigao za tako kratko vreme. Zahvalio bih se svim prijateljima, saradnicima, kolegama i medijima jer bez njihove podrške ne bismo bili u mogućnosti da se kao mlada grupa izdvojimo za tako kratko vreme. Drago mi je da ljudi vole naše pesme a mi ćemo se truditi da se odužimo, kao i uvek, najkvalitetnijom muzikom – izjavio je Bojan Vasković, pevač grupe Lexington.

Povezana vest:  NOVI SPOT SASTAVA IRIEFM „PUTEVI", SA SERGEJEM TRIFUNOVIĆEM, OSVAJA PUBLIKU