sergej_promo_hrvatska

Sergejevih „2 minuta“ najprodavanije je strano muzičko izdanje  u Hrvatskoj!

 

Po službenim rezultatima prodaje muzičkih izdanja  u Republici Hrvatskoj, album Sergeja Ćetkovića „2 minuta“ najprodavanije je  strano izdanje u prošloj nedelji. Sergejevih „2 minuta“  album je koji nam donosi  deset novih pesama u pop aranžmanu, ljubavne tematike i prepoznatljivog mediteranskog zvuka.

Nakon  objavljenih 5 studijskih albuma, uspeha i titula najboljeg pop pevača u rodnoj Crnoj Gori, Sergej je osvojio i tržište Srbije gde je u Beogradu nagrađen Oskarom popularnosti za  pevača godine 2010, na velika vrata  došao je i na tržište Hrvatske. Dobra muzika nema granica i  publika to zna da prepozna što je dokazao i još jedan u nizu uspeha Sergeja Ćetkovića.

Povezana vest:  Poslušajte novi singl "Monster" benda Paramore

Poznati crnogorski kantautor Sergej Ćetković osvaja muzičko tržište u Hrvatskoj. Dobra i kvalitetna muzika, koju na „2 minuta“ donose, uz odličnu Sergejevu  vokalnu interpretaciju , pronašli su put i do srca hrvatske publike.

Sergej Ćetković je rekao:

-Jako se radujem velikom uspehu koji smo postigli poslednjih par meseci izlaskom CD-a 2 minuta na tržište Hrvatske.Promocija u Zagrebu je bila odličan početak i najava koncertnih aktivnosti koje ćemo imati ove godine u saradnji sa produkcijskom kućom Nobilo Cetinski. Hvala svima onima koji mi pružaju veliku podršku i koji su učinili da se pojavim na Top listama u Hrvatskoj. Nadam se da ću opravdati njihovo poverenje i uskoro im prirediti nezaboravne koncerte.

Povezana vest:  Kako je Helsinki odao počast Niki Minaž

Pošto je 14. februara album „2 minuta“ ugledao svetlost dana u izdanju Aquarius recordsa, Sergej je održao i koncertnu promociju albuma u zagrebačkom klubu Shamballa. Koncert u Zagrebu, bio je prvi Sergejev nastup na samostalnom koncertu u Hrvatskoj, a do kraja ispunjen klub pokazao je da je Sergej tamo itekao dobrodošao. Iz agencije Nobilo i Cetinski, koja je zadužena za Sergejevu  promociju u Hrvatskoj, obećavaju da će datum sledećeg Sergejevog  nastupa uskoro :

Povezana vest:  2Cellos objavili spot za numeru sa novog albuma (VIDEO)

-Družićemo se sa Sergejem uskoro , o svemu ćemo vas na vreme obavestiti.