lady-gaga-vma-2010

LADY GAGA NASTUPA UŽIVO NA MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN

 

MTV Japan je danas objavio da će svetska superzvezda Lady GaGa nastupiti na događaju MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN u subotu, 25. juna.

Lady GaGa je prvi zvanično potvrđeni izvođač na MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN, desetoj godišnjoj dodeli MTV Video Music Awards Japan (VMAJ), koja je ove godine pretvorena u međunarodni muzički događaj za pomoć japanskom Crvenom krstu.

Povezana vest:  BELGRADE FOAM FEST 2015, U četvrtak Ben Klock nastupa pred 20.000 ljudi na beogradskoj Adi

Voditeljke ove cereonije biće članice japanske pop senzacije AKB48, a svečanost će uključivati nastupe uživo međunarodnih, regionalnih i japanskih zvezda. Sam događaj MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN biće kulminacija kampanje MUSIC OF HOPE MTV-ja Japan, a reč je o nizu akcija koje je pokrenuo taj kanala kao znak podrške i pomoći narodu Japana nakon zemljotresa i cunamija od 11. marta. Kampanja MUSIC OF HOPE osmišljena je da inspiriše i ujedini mlade ljude da ulože svoje vreme i sredstva u oporavak i obnovu, a uključuje inspirativne muzičke videospotove, nastupe uživo, intervjue s izvođačima, ekskluzivne vesti, kao i priče o izvođačima i mladim ljudima koji su ugroženi ovom katastrofom.

Povezana vest:  DJ Gramophonedzie uradio remix pesme "Iluzija" sastava E-play

MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN prenosiće se uživo iz Makuhari Messe centra u subotu, 25. juna u više od 30 miliona domova preko kanala MTV Japan, MTV Korea, MTV China i MTV Southeast Asia. Specijalna jednosatna verzija događaja MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN prenosiće se putem MTV kanala širom sveta kao deo MTV-jevog nedeljnog serijala muzičkih nastupa uživo, MTV WORLD STAGE. Ostali izvođači i zvezde koji će prisustvovati događaju uskoro će biti objavljeni.

Povezana vest:  Koncerti Tonija Cetinskog i Jelene Tomašević na svečanom otvaranju Zemun parka

Službeni partneri MTV VIDEO MUSIC AID JAPAN su Sony Ericsson Mobile Communications Japan, Inc., DAIICHIKOSHO CO., LTD., GyaO Corporation, MORINAGA MILK INDUSTRY CO., LTD. i MICARD Co. LTD.