Dva velika hita koje rado pevaju brojne generacije na ovim prostorima – “Odnesi me” Vlade Divljana i “Teška vremena prijatelju moj” benda Neki to vole vruće, dobila su novi zvuk i svežu energiju. Kako sada zvuče čućete u emisiji Studio ove subote u 22.40 na RTS1.

Nevena Božović Ivanović izvešće pesmu “Odnesi me” u novom aranžmanu. Ovoj prelepoj, emotivnoj numeri, Nevena će udahnuti poptuno drgačiju atmosferu i dati žensku perspektivu.

Povezana vest:  Poznati klupski pevač Siniša Six objavio je spot za svoju novu pesmu "Dušu mi rastavi"

“Kada biram numere za koje ću raditi obrade, volim da to budu numere muških izvođača. Kada je muški izvođač menjate registar, menjate potpuno aranžman, i trudila sam se da donesem u pesmu nešto novo, nešto ženski” rekla je Nevena prilikom rada na prearanžmanu za pesmu u Skymusic studiju.

https://www.youtube.com/watch?v=8j_J6A2zO9g

“Nije mi drago što su teška vremena, ali teška vremena ovde imaju neko drugo značenje. Mi smo ipak srećni ljudi koji će pobediti muzikom sva teška vremena.” rekao je Sale Tropico povodom obrade čuvenog hita grupe Neki to vole vruće. Pogledajte kako će ovaj nastup izgledati na sceni Studija:

Povezana vest:  Otvoren konkurs za World Music izvođače u okviru projekta „MOST“

https://www.youtube.com/watch?v=7HygVPVw37M

U Studiju gostuje i legenda kafanske muzike Haris Džinović, koji će izvesti svoju pesmu Muštuluk u malo drugačijem aranžmanu, kao i “Bamboleo”, veliki hit Džipsi Kingsa.

PHOTO: Skymusic