Aleksandra Radović – u okviru projekta „Koncerti na Terazijama“ i „Koncerti u SNP-u“

Aleksandra RadovicHarmony Music & Marketing i Telekom Srbija Vam sa ponosom predstavljaju sledeći koncert u okviru projekta “Koncerti na Terazijama” i “Koncerti u SNP-u”. Nakon uspešnih koncerata, koje su održali Bilja Krstić, Jelena Tomašević, Slobodan Trkulja, Neverne bebe, Sasa Vasić i Boris Režak na red je došao i solistički koncert Aleksandre Radović.
Posle dva sjajna koncerta krajem 2009. godine u Sava centru i jednog u novosadskom Spensu, Aleksandra Radović će nastupiti u Beogradu u Pozorištu na Terazijama u ponedeljak 08. februara sa početkom u 20.30h, a mesec dana kasnije, tačnije 08.marta u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.
– Veoma se radujem što ću se ponovo družiti sa beogradskom i novosadskom publikom, a posebno mi je zadovoljstvo što ću prvi put odrćati koncerte u pozorišnim salama. Svim posetocima obećavam mnogo dobre muzike i zabave – poručuje Aleksandra.
Na ovim koncertima publika će pored velikih starih hitova: Kao so u moru, Čuvam te, Zažmuri, Karta za jug, Nisi moj…. uživati i u novim sa aktuelnog albuma “Žar ptica”.
Karte za ovaj koncert možete kupiti na biletarnici Pozorišta na Terazijama i na blagajni Bilet servisu po ceni od 1900 za balkon i 2300 dinara za parter.

Povezana vest:  Južnokorejska televizija zabranila novi Psajov spot