vajt_senzejsn_dj

Sensation u potrazi za lokalnim DJ herojima!

Ako misliš da si jedan od njih prijavi se i nastupi 21. Maja na Sensation-u.

Sensation je najveći svetski muzičko-scenski spektakl koji se prvi put u našem regionu dešava 21. maja 2011. u Beogradskoj Areni.

Pored najvećih svetskih DJ imena koja nastupaju, Sensation je posvećen otkrivanju novih muzičkih heroja. Sensation bira 2 DJ-a iz regiona koja će zajedno sa afirmisanim DJ imenima nastupiti 21. maja u okviru Sensation VIP Deluxe kluba. Prijavljivanje je u toku putem sajta www.sensation.b92.net gde možete naći više informacija o samom konkursu.

Povezana vest:  Gramofondžija i Rundek na Festivalu ljubavi

Rok za prijavljivanje je do 01. maja 2011. godine i od tada kreće online glasanje. Pored glasova na sajtu, o pobednicima će odlučivati i domaća i internacionalna imena iz sveta klabinga. Dva pobednika – DJ heroja biće proglašena 12. maja na Sensation VIP party-u, kada će se predstaviti publici prvim nastupom uživo.

Takođe, svakome ko glasa za svog lokalnog DJ heroja pruža se mogućnost da bude jedan od 50 fanova koji će zajedno sa pobednicima biti 21. maja u Beogradskoj areni i doživeti jedinstveno Sensation iskustvo. Pobednici konkursa će odabrati 50 fanova koji će biti njihova podrška na Sensation-u.

Povezana vest:  TIJANA T DONOSI SVEŽE BERLINSKE TRAKE U KLUB "DOT" OVOG PETKA

Podsećamo vas da je Sensation najveći svetski muzičko-scenski spektakl! Interesovanje za beogradski Sensation je veliko i prevazilazi granice regiona: prema mestima prodaje ulaznica, očekuju se dolasci gupa i iz Brazila, Norveške, Holandije, Velike Britanije, Južne Afrike, Indije, SAD i još 27 zemalja sveta. Posetioci beogradskog Sensation-a uživaće u najspektakularnijoj i najskupljoj Sensation temi koja nosi naziv The Ocean of White i koja svojim, do sada neviđenim audio-vizuelnim efektima vodi posetioce do dubina „belog okeana“. Kapije Beogradske Arene otvaraju se 21. maja u  20h a zatvaraju 22. maja u 7h.

Povezana vest:  Bijonse otkrila da se prošle godine porodila carskim rezom

Regularne ulaznice po ceni od 7000 dinara možete naći na svim prodajnim mestima Telenora a prisustvo je dozvoljeno isključivo punoletnim licima, preko 18 godina.

Napominjemo da se karte za beogradski Sensation kupuju ISKLJUČIVO preko ovlašćenih distributera. Spisak se može naći na http://www.facebook.com/Sensation.Belgrade

Ukoliko se karte kupe na bilo koji način drugačiji od navedenog, kupci to rade isključivo na svoju odgovornost. Svaki pokušaj zloupotrebe će biti zakonski sankcionisan

Spremite se. “Beli okean” stiže u Beograd 21. maja 2011.