One-Direction-story of my lifeDejvid Bouvi, One Direction u trci za Brit nagrade

Muzički kameleon Dejvid Bouvi započeo je godinu sa dve nominacije za glavna britanska muzička priznanja, poznata kao Brit nagrade.
Legendarni roker, koji je ove nedelje napunio 67 godina, nadmetaće se u kategorijama britanski pevač godine i album godine, sa svojim prvim snimljenim materijalom u poslednjih 10 godina – „The Next Day“.
Elektronski duo Disclosure i rok sastav Bastille imaju po četiri nominacije, dok kvartet Rudimental i pevačiva Eli Gulding imaju po tri.
Dečački bend i svetska senzacija One Direction dobio je dve nominacije – za najbolji britanski singl i najbolju britansku grupu.
Kako prenosi AP, među nominovanim u međunarodnim kategorijama su Drejk, Eminem, Bruno Mars, Keti Peri, Lejdi Gaga i Arcade Fire.
Nagrade, britanski ekvivalent američkih Gremija, biće uručene na ceremoniji-koncertu 19. februara u londonskoj O2 Areni.

Povezana vest:  Metropolis Music i Darko Rundek proslavljaju 20 godina albuma "Ruke" izlaskom remasterizovanog albuma na disku i po prvi put na dvostrukom vinilu