van g 1

Humanitarni rok koncert u Kraljevu 24. i 25. juna

 

Izvođači rok muzike „Van Gog“, „Ju grupa“, Dado Yopić, „Atomsko sklonište“, „Divlje jagode“ i „Galija“ nastupiće na humanitarnoj manifestaciji Hepicentar koja će biti održana u Kraljevu, 24. i 25. juna.

Kako je član organizacionog odbora Dragan Blagojević izjavio danas prvog dana Hepicentra na sportskim terenima kraj Ibra sviraće „Atomsko sklonište“, „Galija“ i „Divlje jagode“, a drugog dana „Ju grupa“, „Van Gog“ i Dado Topić.

Povezana vest:  Džastin i Selena: Hari Stajls, drži se podalje od naših mama!

Prema njegovim rečima, prostor kraj Ibra između bazena i atletskog stadiona može da primi 20.000 ljudi. Blagojević je najavio i prisustvo vise od hiljadu bajkera iz republika bivše Jugoslavije koji su na poziv kraljevačkog bajkerskog kluba Kingsi za 24. i 25.jun najavili dolazak u Kraljevo, a kampovaće na terenu pokraj onog na kome će se održavati Hepicentar.

Blagojeviće je rekao da je ova humanitarna manifestacija zamišljena kao samoodrživa, tako što će se njena organizacija finansirati kroz marketing i od donatora, kao i da će sav prihod prikupljen od ulaznica biti namenjen za kupovinu jedne montažne kuće namenjene nekome koje ostao bez krova nad glavom u zemljotresu od 3.novembra.

Povezana vest:  Retrospektakl i jubilej Marka Nastića

-Nadamo se da ćemo od ulaznica po simboličnim cenama od 300 dinara za jedan, a 500 dinara za oba dana, uspeti da pokrijemo sve troškove organizacije i da će kao humanitarni prihod biti prikupljen iznos od petanestak hiljada evra koji će biti uplaćen na račun za sanaciju šteta od zemljotresa u Kraljevu, a za kupovinu jedne montažne kuće – kazao je Blagojević.

Povezana vest:  AUSTRIJSKA ŠTAMPA, Bojana može pobediti na Evrosongu

Zbog neznatne udaljenosti epicentra razornog zemljotresa od same gradske zone, koncert je dobio naziv Hepicentar – sa namerom da se posle više tegobnih meseci, u Kraljevu dogodi nešto što u svom imenu i događanju nosi prefiks opšte sreće, dodao je Blagojević.