b2-POSTER---tuborg-V3

Tuborg predstavlja Depeche Mode po prvi put u Beogradu

Veliki koncert jednog od najznačajnijih bendova današnjice, Depeche Mode, održaće se 19. maja na Ušću u Beogradu, a generalni pokrovitelj koncerta biće Tuborg.

Brend Tuborg, koji se uvek vezivao za dobru muziku i najvažnije muzičke događaje u Srbiji,sa velikim zadovoljstvom našoj publici predstavi će koncert muzičkih velikana Depeche Mode. Jedan od najomiljenijih bendova u Srbiji koji će po prvi put svirati pred domaćom publikom, nastupiće 19. maja 2013. godine na beogradskom Ušću.

Članovi grupe Depeche Mode, koja na sceni postoji više od tri decenije, vrlo dobro znaju kako da naprave nezaboravnu atmosferu na svojim nastupima. Publici obećavaju odličan koncert, uz izvođenje pesama sa novog albuma, koji treba da izađe u aprilu sledeće godine, ali i svih čuvenih hitova poput Enjoy the Silence, Personal Jesus, Just Can’t Get Enough, It’s No Good, Dream On.

Povezana vest:  LA: Reper Snup Dog na protestu ispred sedišta policije

Ovo će biti trinaesti po redu album Depeche Mode, sastava koji predstavlja istinski izdanak njuvejv romantičarske ere osamdesetih, da bi tokom godina postao predvodnik sint pop i elektronske dens estetike. Njihova pesma Enjoy The Silence jedna je od najobrađenijih pesama u istoriji pop muzike, a njihov možda najpoznatiji album, Violator, iz 1990.godine je dan od najuticajnijih albuma elektronskog žanra. Frontmen benda, Dejv Gahan, klavijaturista Endi Flečer i gitarista Martin Gor, već godinama predstavljaju reper za odlične nastupe uživo, zbog čega je Depeche Mode i poznat kao sjajan koncertni sastav.

Povezana vest:  Vodič za turiste koji dolaze u Srbiju tokom EXIT festivala

Procenjeno je da je Depeche Mode prodao preko 100 miliona izdanja, od toga 60 miliona albuma i 40 miliona singlova, dok se čak 48 njihovih pesama plasiralo na britansku listu singlova. Čuveni “Q” magazine proglasio ih je “najpopularnijim elektronskim bendom na svetu ikada”.

Preko 10 000 fanova već je spremno za nastup Depeche Mode u Beogradu. Ovo će biti šesta po redu stanica nanjihovoj velikoj turneji, koja počinje početkom maja u Tel Avivu, a u okviru koje će održati 36 koncerata u 25 evropskih država.

Povezana vest:  Koncert Biljane Krstić u SNP-u u Novom Sadu

Ulaznice za koncert u Srbiji mogu se kupiti online putem sajta www.gigstix.com, kao i u Corner šopovima širom Srbije. Cena ulaznice za parter iznosi 3990 dinara, fan pit ulaznice su 5990 dinara, a VIP ulaznice iznose 9900 dinara.

Kao partner dobrog provoda i muzike, Tuborg će kroz različite aktivacije obradovati fanove grupe Depeche Mode mogućnošću da prisustvuju ovom zasigurno jedinstvenom događaju u našoj prestonici.