senzejsn_usce_1

Senzejšn žurka na otvorenom

 

U ponedeljak, 25. aprila ispred Ušće Shopping centra održana je prva u nizu žurka na otvorenom u susret predstojećem Sensationu. Plato se „beleo“ od više od 100 promotera u belom koji su uz muziku DJ-a i ispred zanimljive scenografije, plesali i pozivali prisutne da im se pridruže, donoseći delić atmosfere koja vas očekuje u Beogradskoj areni, 21. maja.

Povezana vest:  MTV premijera – JESSIE J „DO IT LIKE A DUDE“ u ponedeljak, 1. januara

Sve do dana događaja, Sensation će organizovati više ovakvih žurki za zagrevanje, po celom gradu.

Sensation je najveći svetski muzičko-scenski spektakl! Interesovanje za beogradski Sensation je veliko i prevazilazi granice regiona: prema mestima prodaje ulaznica, očekuju se dolasci grupa i iz Brazila, Norveške, Holandije, Velike Britanije, Južne Afrike, Indije, SAD i još 27 zemalja sveta. Posetioci beogradskog Sensation-a uživaće u najspektakularnijoj i najskupljoj Sensation temi koja nosi naziv The Ocean of White i koja svojim, do sada neviđenim audio-vizuelnim efektima vodi posetioce do dubina „belog okeana“. Kapije Beogradske Arene otvaraju se 21. maja u  20h a zatvaraju 22. maja u 7h.

Povezana vest:  Play@Exit konkurs do 5. maja!

Regularne ulaznice po ceni od 7000 dinara možete naći na svim prodajnim mestima Telenora a prisustvo je dozvoljeno isključivo punoletnim licima, preko 18 godina.

senzejsn_usce_2