RITAM_NEREDA

U petak počinje 11. Trenchtown festival

Jedan od najznačajnijih regionalnih muzičkih festivala počinje u petak, 29. aprila i trajaće do 1. maja. Trenchtown festival se održava u fenomenalnom prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića.

Na Velikoj bini ovogodišnjeg Trenchtown festivala nastupiće: FC Apatride Utd, Vrooom, Partibrejkers, Bei the Fish, Svi na pod!, Vlada Divljan i Nevladina organizacija, Zemlja gruva, Ritam nereda, Sopot, The Beat Fleet, Dubioza kolektiv i The Carbonfools. Na Maloj bini, između ostalih, nastupiće Temple of the Smoke, Bdat Džutim, Felony Flats, Moodswinger, Piece of Sh…, Nafta, Teshki zulum, Kandžija, Iskaz, Goribor, The Mothership Orchestra i Tijana T. U okviru programa na Terasi, između ostalih nastupaju: King Calypso, Superstar Selecta, Ital Vision Sound System, Reggae Maniac Crew i Dr. Fuzz & Zoltan.

Povezana vest:  Kolja i Grobovlasnici se vraćaju u Beograd!

U okviru pratećeg programa Kultur Fitness biće održana promocija izdavačke kuće Slušaj najglasnije! i časopisa Symposion, pozorišna i likovna radionica, Art-market kao i radionica Guerilla art kolektiva iz Subotice.

Od petka, 29. aprila, posetioci će moći da kupe karte na ulazu u festival i to po cenama od 1.900 dinara (za komplet) i 850 dinara (za dnevne karte).

Kamp će biti otvoren od 28. aprila u 12h do 2. maja u 18h. Savetujemo svima koji žele da rezervišu mesta u kampu, da požure sa rezervacijama budući da se kamp puni velikom brzinom, a broj šatorskih mesta je ograničen.

Povezana vest:  Billy Idol 25. juna na Kalemegdanu za Calling 2014!

U toku je pretprodaja ulaznica po ceni od 720 dinara za dnevne karte i 1.790 dinara za komplet ulaznica za sve dane Festivala online preko sajta Gigstix (www.gigstix.com) ili na sledećim prodajnim mestima:

Beograd: Bilet centar (Kolarčeva 6), biletarnica Beogradske arene, Info pult PC „Ušće“

Novi Sad: Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12)

Subotica: The Code

Svi koji kupe komplet ulaznica, online ili fizički na prodajnom mestu, imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa.

Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu Festivala – www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem šatora i odbrojavanjem do početka Festivala. Kao i prošle godine, uz besplatan smeštaj u kampu dobijate i parking mesto. Komfor u kampu je bitno poboljšan unapređenom infrastrukturom mobilnih tuševa sa toplom vodom i većim brojem toaleta.

Povezana vest:  Pevačica Bjork snima novi album

Kao i svake godine, za vreme Trenchtown festivala, od 29. aprila do 1. maja, obezbeđen je besplatan autobuski prevoz za posetioce Festivala.

Polasci sa železničke stanice: 17, 19, 20, 21 i 22h

Polasci sa Etno Kampa: 18, 01, 02, 03 i 04h

Poseban šmek celom Festivalu daće dobro poznati festivalski restoran sa širokom ponudom domaće vojvođanske kuhinje. Restoran će raditi non-stop, u ponudi su kuvana jela, jela sa roštilja, vegetarijanski meni…