Exit_logo

Play@Exit konkurs do 5. maja!

Konkurs za nastup bendova na Exit festivalu, Play@Exit, počeo je 18. februara i trajaće još samo nedelju dana, do 5. maja. Kao i svake godine, Exit je otvorio vrata za sve  mlade solo izvođače, bendove i disk džokeje, kojima je konkurs prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina. Svi zainteresovani mogu da se registruju na

Povezana vest:  Prvi koncertni album Saundgardena najavljen za mart

Ove godine zabeleženo je rekordno interesovanje izvođača, pa je tako do sada pristiglo više od 800 prijava! Konkurencija je žestoka, a članovi žirija imaće pune ruke posla u odabiru onih najboljih. Pored predstavnika Exit-a, najbolje izvođače biraće i predstavnici popularnih muzičkih sajtova, a finalnu reč imaće i publika! Ove godine posetioci sajta sa nalogom na najpopularnijoj mreži Facebook, mogu pomoći izvođačima da nastupe na Exit festivalu. „Like“ dugme pored imena benda, otvara vrata Exit Music bine za tri benda ili disk džokeja sa konkursa.

Povezana vest:  Zabranjeno pušenje - Frankfurt, Ljubljana, Zagreb, Zadar - novi koncerti

. Prošle godine na konkurs Play @ Exit prijavilo se više od 570 izvođača, a bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem konkursu nastupali su na binama širom festivala (Exit Music Live, Fusion, Explosive…), što će biti slučaj i ove godine.