2011 MTV Movie Awards Logo

MTV najavio prve regionalne filmske nagrade

 

Prve regionalne MTV filmske nagrade „MTV Movie Awards“ biće dodeljene 6. juna u Beogradu, uz po pet nominovanih u kategorijama za „Najbolji film“, „Najbolju glumicu“ I „Najboljeg glumca“, najavio je danas regionalni MTV.

-‘MTV Movie Awards’ već 20 godina važe za najotkačeniju i najuzbudljiviju dodelu filmskih nagrada na svetu, a ove godine dolazi i u naše krajeve! Prva dodela godišnjih nagrada za ostvarenja ‘sedme umetnosti’ iz regiona održaće se 6. juna u Beogradu, uz glasanje putem lokalnih MTV sajtova – kaže se u saopštenju.

Povezana vest:  "Naše veče" Ivana Bosiljčića 14. februara u Kombank dvorani uz stihove Jesenjina, Simonova, Bodlera i muziku koja prati poeziju vrhunskih umetnika

Kako je najavljeno, liste nominovanih i više pojedinosti o glasanju I nagradama, biće objavljeni na konferenciji za novinare koju će regionalni MTV prirediti sledeće nedelje u Beogradu.

Svetske „MTV Movie Awards“ se svakog juna na svečanosti u Los Anđelesu dodeljuju u 12 kategorija, među kojima su i nagrade za „Najboljeg zlikovca“, „Najbolji poljubac“ i „Najbolji WTF momenat“, I predstavljaju jedan od najglamuroznijih događaja u filmskoj industriji.

Povezana vest:  EUROSONG, Kopija Milana Stankovića u Aziji!