Snimljena nova verzija pesme We Are the World za Haiti 

jonas brothersViše od 75 muzičkih zvezda snimilo je za žrtve potresa na Haitiju novu verziju dobrotvorne himne „We are the World“ iz 1985, u istom studiju u kojem je to učinjeno pre 25 godina. 
Pink, Selin Dion (Celine), Natali Kol (Natalie Cole), „Džonas Braders“ (Jonas Brothers), Kanje Vest (Kanye West), Toni Benet (Tony Bennett), Dženifer Hadson (Jennifer Hudson), Ejkon (Akon) neki su od izvođača koji su u ponedeljak zajedno pevali u studiju Henson rikording (Recording) u Los Anđelesu. 
U snimanju je učestvovala i Barbara Strajsend (Streisand), kao i reperi Lil Vejn (Wayne) i Snup Dog (Snoop Dogg). 
Kvinsi Džons (Quincy Jones), koji je bio producent pesme iz 1985, najavio je prošle sedmice da planira novo snimanje numere „We Are the World“, u korist žrtava i obnove Haitija posle zemljotresa 12. januara. 
Pesma „We Are the World“, koju su napisali Majkl Džekson (Michael Jackson) i Lajonel Riči (Lionel Richie), dospela je na vrh muzičkih lista nakon pojave na radiju i u prodavnicama u martu 1985. 
Rekordnih 45 muzičkih zvezda okupilo se 28. januara te godine na snimanju numere. Među njima su bili Majkl Džekson, Lajonel Riči, Stivi Vonder (Stevie Wonder), Tina Tarner (Turner), Rej Čarls (Ray Charles), Brus Springstin (Bruce Springsteen), Dajana Ros (Diana Ross), Bob Dilan (Dylan) i Sindi Loper (Cyndi Lauper). 
Niko od izvođacca iz originalne postave nije učestvovao u snimanju nove verzije pesme. 
Od prodaje pesme iz 1985. prikupljeno je visse od 30 miliona dolara za neprofitnu organizaciju SAD za Afriku, koju su pevači osnovali radi pomoći gladnima u Africi. 

Povezana vest:  Kantautorski koncert Zorana Predina