Sergej Ćetković – novi singl i spot „2 minuta“ 

sergej_london1Sredinom decembra 2009. godine završilo se snimanje spota za novi singl Sergeja Ćetkovića pod nazivom “ 2 minuta ”, kojim se najavljuje i istoimeni novi (peti studijski) CD, a i novi web sajt. 
Sergej, pored toga što je napisao muziku i tekst za novi singl “2 minuta”, na ovom spotu se potpisuje i kao reditelj i kao scenarista istog. Spot je rađen najsavremenijom digitalnom (RED) tehnologijom, a snimanje spota je trajalo tri dana i to na atraktivnim lokacijama širom Londona. Kao direktor fotografije potpisuje se Zoran Veljković, koji je u Velikoj Britaniji uradio nekoliko igranih filmova, veliki broj, kako komercijalnih, tako i muzičkih spotova. Montažu spota radio je Paul Bates i to u White-Water-Studio-London, dok je na kastingu za glavnu žensku ulogu, izabrana poznata manekenka Ellite Model Look-a London, Irene Bagach. Produkciju spota je radila Event media, dok je Sergeja i ovog puta podržala kompanija 13.jul Plantaže. 
Premijera spota biće u četvrtak 04. februara u 19h, na Televiziji Pink. Takođe će u četvrtak u 19 časova biti pušten i novi sajt Sergeja Ćetkovića, www.sergejcetkovic.com, na kome možete pored vesti, novih fotografija, starih spotova, i raznih informacija u vezi sa Sergejem, da vidite i novi spot i making of istog.

Povezana vest:  Izašao praznični EP "Daleko je Dizni - Festive extension" Sajsi Mc

Kako je bilo na snimanju spota „2 minuta“ OVDE!