music_star_production

Music Star Production slavi 10 rođendan: 10 godina koncerata i hitova

Od osnivanja 18. maja 2001. Music Star Production je organizovao seriju koncerata koji će ostati u sećanju hiljadama ljudi koji su im prisustvovali. To su bili koncerti najvećih svetskih rok grupa, srpskih izvođača i DJ-eva. Prvi od velikih koncerata je bio Cecin koncert na Marakani 2002. i onda su usledeli koncerti Gorana Bregovića i Harisa Džinovića u Sava Centru. Na Ušću su napravili spektakl “The Rolling Stones” (2007), “The Police” (2008) i “Billy Idol” (2010), dok je najveći koncert na Balkanu bio “Bijelo Dugme” 2005. na Hipodromu. Music Star Production je jedna od prvih koncertnih agencija koja je organizovala koncerte velikih zvezda kao što su: “Duran Duran” (2007), “Lenny Kravitz” (2008) i “Kool and the Gang” (2008 & 2011),kao i nastupe najpoznatijih DJ-eva kao sšo su Tiesto (2005), Armand Van Helden (2008) i David Morales (2011).

Povezana vest:  Norveške škole pomerile ispite zbog Biberovog koncerta

U junu ove godine u saradnji sa Beogradskom arenom dovodimo veliku rock atrakciju grupu The Cult i najveću trubačku zvezdu današnjice Chrisa Bottija.

Music Star Production želi da proslavi svojih 10 godina uspeha poklanjajući hit singl svog najnovijeg izvođača Igor Garniera. Igor Garnier je tek napunio 21 godinu i već je postao novo lice haus muzike u Srbiji. Njegov novi album “Belgrade People” izlazi ovog leta sa hitovima “Biću tu”, “City Lights”, “Be Alright” i “One Night with You”.

Povezana vest:  Ukrcavanje na planetu džez: DJ Maestro vas uvodi u 32. Beogradski džez festival!

Najnovija pesma “Igor Garnier feat Minja – Biću Tu” se može downloadirati sa naslovne strane Music Star-a na www.musicstar.rs.