HEINEKEN-sensation

Za posetioce Sensation žurke Heineken je spremio taxi vaučere

Posetioci najveće žurke u belom koja će se 21. maja održati u Beogradskoj Areni, moći će potpuno da se opuste uz svetski poznato pivo Heineken i da uživaju u muzici koju će na Sensation žurci puštati trenutno najtraženiji svetski DJ-evi. Ujedinjene srpske pivare, članica Heineken grupe, kao jedan od partnera Sensation žurke, mislile su na svoje potrošače i spremili veliki broj vaučera za taxi u vrednosti od 1000 dinara.

Povezana vest:  Bon Džovi snizio cenu karata za koncert u Madridu

Svi posetioci Sensation žurke imaće priliku da prođu kroz jedinstveni Heineken lavirint i provere svoje znanje o odgovornom konzumiranju alkohola. Učesnike koji tačno odgovore na pitanja, Ujedinjene srpske pivare nagradiće vaučerom za BeoTaxi, uz pomoć kojeg će moći bezbedno i sigurno da stignu kući. Kroz postavljena pitanja, Ujedinjene srpske pivare i Heineken će na zabavan način edukovati učesnike o dejstvu alkohola na organizam i odgovornoj konzumaciji.

Povezana vest:  SVETSKA POP ZVEZDA PINK NAPISALA PESMU ZA FILM "ALISA IZA OGLEDALA"

Zahvaljujući originalnoj recepturi, dobro čuvanoj u Heineken porodici više od jednog veka, Heineken pivo je na čelu svetske industrije piva. Od proizvodnje prve čaše Heinekena, pre više od 140 godina, recept za uspeh je ostao isti – najkvalitetniji sastojci i kontrolisan proces proizvodnje. Smatra se jedinim pravim globalnim premium brendom.