Vlado najavljuje da će publika u Sava centru uživati 

Vlado_Georgiev_Madlenianum_IIIVlado Georgiev predstaviće se u akustičnom izdanju publici u „Sava centru” 13, 14. i 15. februara. Trenutno je u toku priprema scenografija, a šarmantni pevač kaže kako bi voleo da beogradskoj publici priušti romantiku.
Bina „Sava centra” će izgledati kao neki romantični grad. Improvizovana metropola biće ukrašena velelepnim stubovima, nalik onima u Veneciji, dok će centralni deo izgledati poput dvorca. Dvorac će krasiti veliki prozori koji će u stvari predstavljati LED ekrane na kojima će se, kako koncert bude odmicao bude odvijao, smenjivati različite slike leta, zime, jeseni, noći i dana…
Vlado želi da ovim efektima postigne što intimniju i romantičniju atmosferu i voleo bi da se publika oseća kao da je zalutala u neku svetsku metropolu. Na sceni će u svakom trenutku biti preko dvanaest muzičara, a Vlado će, za razliku od koncerata u „Madlenijanumu” gde je mahom sedeo za klavirom, ovoga puta biti aktivan, šetaće se po bini i svaki atom snage će usmeriti ka publici, koju tokom koncerata očekuje još nekoliko iznenađenja u vidu zanimljivih gostiju.
Ovi koncerti zamišljeni su kao akustično izvođenje brojnih Vladinih hitova, a sve pesme će biti u novim, izmenjenim aranžmanima kompozicija koje je poznati kantautor posebno birao. 
Podsećanja radi Georgiev je održao krajem prošle godine seriju koncerata u pozorištu „Madlenijanum” u Zemunu, koji su publiku oduševili. Vlado je ovoga puta očigledno priprema još bolji nastup. 
Karte za ove spektakle, odnosno ono malo što je ostalo, mogu se nabaviti u biletarnicama „Sava centra” i Doma omladine, tržnom centaru „Delta siti”, kao i putem internet sajta www.tiketservis.com a cene se kreću od 1.800, 2.300 i 2.500 dinara. 

Povezana vest:  Bend Pero Defformero na koncertu grupe Brkovi