pennetta 10ausItalijanska teniska zvezda – Flavija Peneta potpisala za Adidas

 

Adidas sa ponosom objavljuje udruživanje sa italijanskom teniskom zvezdom i trenutno dvanaestom teniserkom sveta Flavijom Penetom. Ova dvadesetsedmogodišnja šampionka nosiće garderobu i obuću adidas adilibria tenis liniju od sutra, počevši od mečeva prvog kola Svetske grupe Fed kupa između Italije i Ukrajine.

-Oduvek sam poštovala adidas vrednosti, kao i predanost kvalitetu i prednostima koje poseduje. Naravno, kao svaka vrhunska sportistkinja, i meni je veoma važno da za svoju igru posedujem najbolju opremu.  adidasova  inovativnost tehnologija koje koristi u izradi opreme stvarno pomažu da dostignemo naš puni potencijal i da igramo na najvišem nivou. Veoma sam uzbuđena zbog ovog partnerstva i radujem se  predstavljanju adidasa u budućnosti – prokomentarisala je Flavija Peneta.

Povezana vest:  Đoković osvojio Masters u Parizu

Za Fed kup mečeve između Italije i Ukrajine, Flavija Peneta će nositi specijalni beli top sa odgovarajućom tamno sivom suknjom iz adilibria kolekcije za proleće/leto 2010. Oba odevna predmeta sadrže ženstvene detalje poput malih strelica na topu i suknji.