Dusko Vujosevic, trener KK Partizan_ sa decom iz Doma Mosa PijadeDuško Vujošević uručio sportsku opremu domovima „Moše Pijade“ i „Jovan Jovanović Zmaj“

 

Duško Vujošević, trener košarkaškog kluba Partizan i kompanija Telenor poklonili su sportsku opremu domovima „Moše Pijade“ i „Jovan Jovanović Zmaj“, koji pripadaju Centru za zaštitu odojčadi dece i omladine. Za više od 100 dece iz Zvečanske, uzrasta od sedam do 20 godina, obezbeđene su trenerke, lopte za košarku, fudbal i odbojku, dok je sala opremljena mrežama za koševe, stolom, mrežicama, reketima i lopticama za stoni tenis.

Povezana vest:  FMP ponovo pobedio u tesnoj završnici

-Deca u ova dva Doma se rado bave sportom, prate utakmice, pogotovo vole košarku i imaju privilegiju da im Duško Vujošević i kompanija Telenor uruče sve ono što im je bilo potrebno da bi stasavali na najbolji način, a to je kroz sport i igru. Najveća nagrada nam je kad vidimo osmehe na njihovim licima, a  sportska oprema koju su danas dobili je specijalan razlog za dečju radost – kaže Zoran Milačić, direktor Centra za zaštitu odojčadi dece i omladine.

Povezana vest:  Đorđević: Ponovo najteža grupa, isto kao na SP

Kompletna sportska oprema omogućiće deci da se svakodnevno bave sportom i razviju ljubav prema zdravom načinu života.