1_RITAMNEREDA01

RITAM NEREDA konačno u Beogradu – 11.juna!

Najpoznatiji heavy punk rock bend na našim prostorima Ritam Nereda posle pune 4 godine vraća se u Beograd u organizaciji AAA produkcije. Energičnim nastupom u Studentskom kulturnom centru u subotu 11. juna promovisaće aktuelni album „Paralelni Svet“. Beogradska publika će biti u prilici da se podseti kultnih stvari koje grupa Ritam nereda stvara već više od 20

godina i to u jedinstvenoj atmosferi velike sale Studenskog kulturnog centra, sa početkom u 21h.

Kao podrška na koncertu nastupiće posttraumatic hardcore sastav“Flatline“ iz Sarajeva kao i specijalni gosti iznenađenja

Ulaznice po ceni od 800 dinara mogu se nabaviti na blagajni SKC-a, biletarnici Beogradske Arene, Doma sindikata, SC Ušće – info pult, Felix Shop-u,  Gigs Tix Novi Sad – Pariski magazin, i online na www.gigstix.com., dok će na dan koncerta ulaznice koštati 1000 dinara.

Legendarni novosadski heavy punk rock bend Ritam Nereda pre godinu dana je objavio svoj 10. album pod nazivom  „Paralelni Svet“. Ritam Nereda su sredinom marta ove godine objavili spot za pesmu “Elita” koji se trenutno nalazi na listi emisije Jelen Top 10. Spot za pesmu možete da pogledate OVDE!

Povezana vest:  Ovo je novi hit Davida Guette koji ćete slušati tokom celog Evropskog prvenstva

Album „Paralelni Svet“ je izašao u dve forme: kao digipak CD u izdanju SKC-a Novi Sad koji možete kupiti u svim prodavnicama muzike i u digitalnom formatu kao besplatan download sa sajta www.exitmusic.tv – izdavač Exit Music. Po mišljenju brojnih kritičara, deseti, jubilarni

album „Paralelni Svet“ predstavlja do sada najzrelije i najbolje izdanje benda Ritam Nereda. Težak i oštar zvuk, prepoznatljivi refreni, virtuozne, moćne deonice i vrlo kvalitetna produkcija, ovo izdanje čine obaveznim ne samo za brojne fanove benda, već i za sve ljubitelje čvrstog gitarskog zvuka.

Album „Paralelni Svet“ je snimljen u studiju Barba u Beogradu (producent Dejan Vučković) i u studiju Fabrika 13 u Ljubljani (postprodukcija Boban Milunović).

Bend sačinjavaju Boban – gitarista, pevač i tekstopisac, bubnjar PJ, basista Mire i novi gitarista Sale Friš. U u proteklih godinu dana je album “Paralelni svet” sa sajta www.exitmusic.tv besplatno preuzet preko 33000 puta.

Povezana vest:  Rekli su o EXITU 2013...

Novosadski sastav Ritam Nereda je poznat po energičnim, žestokim i beskompromisnim koncertima na kojima ih prati veliki broj poštovalaca, jer neprestalno menjaju i poboljšavaju svoj zvuk stvarajući prepoznatljiv stil.

Ritam Nereda sa svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima za razne izdavače tokom 20 godina karijere uvek su imali veliku bazu fanova i za naše uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava.

Da je Ritam Nereda na našoj muzičkoj sceni tokom godina postao sinonim za kvalitetnu svirku, potvrđuju i, između ostalih, jedan Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda beleži inastupe sa takvim veličinama kakve su Motorhead i Red Hot Chilli Peppers.

Pored beogradskog koncerta bend čekaju mnogobrojni nastupi i u Smederevskoj Palanci, Novom Sadu – To be Punk festival, Tuzli, Sarajevu, Nišu ali i na prestižnom Metal Camp festivalu u  Sloveniji.

Povezana vest:  Koncert sastava "Veliki Prezir" 24. marta u Domu omladine

PARALELNI SVET turneja 2010/ 2011

2010.

26.6. Banja Luka, Neofest

11.7. Novi Sad, Exit Festival

30.7. Tuzla, Kaleidoskop

14.8. Pula, Viva La Pola

27.11. Beograd, SKC otkazano

26.11. Ruma,  Dom omladine

27.11. Smederevo, Street Fighter

11.12. Novi Sad, Koncert godine

12.12. Paraćin, Ex Fontana

19.12. Valjevo, Central

2011.

04.03. Kragujevac, Dom Omladine rasprodato

26.03. Zagreb – otkazano

02.04. Požarevac, KB Club

09.04. Lajkovac, Dom Omladine

16.04. Banja Luka, DFK Club rasprodato

24.04. Užice, Kontra klub

30.04. Subotica,Trenchtown

01.05. Kraljevo, Kingstown

21.05. Smederevska Palanka, Caffe Pulse

28.05. Novi Sad – To be Punk festival

02.06. Tuzla, Club Palma

03.06. Sarajevo, Klub Sloga

04.06. Mostar

11.06. Beograd, SKC

25.06. Tomasevac, TLO fest 21h

25.06. Starčevo

12.07. Metal Camp, Tolmin, Slovenija

13.08. Ratkovo Gitarijada

03.09. Nis, Banovina

Plus još koncerata u dogovorima !!!