Joe Cocker photo 1

Joe Cocker – Upoznavanje sa fanovima!

Legenda “hrapavog” glasa, Džo Koker, nastupiće u Beogradskoj areni, 29. maja od 20h. Koker se već nalazi na turneji na kojoj promoviše nov album „Hard Knocks“ a u Beograd će doći iz Sofije na dan koncerta.

Pre nego što se pojavi na bini Arene, Koker će se upoznati sa osam poštovaoca njegovog lika i dela. Za upoznavanje sa fanovima, Koker se odlučio zbog odličnog prijema publike u Beogradu pre četiri godine.

Na sceni će biti još 9 muzičara – 6 članova benda i 3 ženska vokala.

 “When the Night Comes”, “Feelin’ Alright”, “Unchain my Heart” i „You Can Leave Your Hat On“ zajedno sa baladama “Up Where we Belong” i “You are so Beautiful” u neprevaziđenoj interpretaciji Džoa Kokera, nikoga u Beogradskoj areni neće ostati ravnodušnim! 

Džo Koker je izdao 21 studijskih i četiri albuma sa koncerata. Prodao je na milione albuma i “vlasnik” je brojnih hitova širom sveta. Nagrađivan je Gremijima, Zlatnim Globusom i Oskarom! 16. juna 2007. godine zvanično je objavljeno da je britanska kraljica Elizabeta II odlikovala Džoa Kokera ordenom Britanske imperije za doprinos u oblasti muzike. Bez ikakve sumnje, Džo Koker nije samo prava muzička legenda već i jedan od najuspešnijih i najpopularnijih pevača poslednjih četrdeset godina.

Povezana vest:  Potvrđeni datumi održavanja Beer Festa i Music Weeka

 Živi nastupi su uvek bili glavni deo njegovog posla i ono u čemu i lično najviše uživa. Pored toga što će na novoj turneji promovisati nov album “Hard Knocks”, za publiku sprema još iznenađenja. “Postoji par pesama koje su jako uspešne i neizbežne na živim nastupima”, objašnjava Koker. “Naravno da uvek izvodimo “You can Leave your hat on” i “Unchain my Heart” ali sada želimo da uradimo mali miks na sredini šoa koja će da uključi i stare pesme kao što su “Simple Things” i “Tonight”. 

Obrada pesme Bitlsa “With A Little Help From my Friends” 1969. godine, probila je Kokera na muzičku scenu i donela mu nastup na čuvenom Vudstok festivalu čime je ušao u legende! I sada su na njegovom repertoaru nekoliko pesama Bitlsa a u Beogradskoj areni sigurno će se čuti tri – „Come together“, „With a Little Help from My Friends“ i „She Came in Through the Bathroom Window“. Davši im ličan pečat, ove pesme nimalo ne podsećaju na originalne Bitlse.

Povezana vest:  Nabavite odmah ulaznice a plaćajte na rate - Il DIVO

 Pored ovih pesama, izvodiće i četiri pesme sa novog albuma „Hard Knocks“ ali i dosta starih hitova. Sa bisevima, na koncertu će biti izvedeno 16 pesama.

 

Set lista za koncert u Beogradskoj areni, 29. maja, izgledaće ovako:

Get On (from Hard Knocks, 2010)


Feelin’ Alright (from With A Little Help From My Friends, 1969)


The Letter (from Mad Dogs and Englishmen, 1970)


When The Night Comes (from One Night of Sin, 1989)


Unforgiven (from Hard Knocks, 2010)


Summer In The City (from Have A Little Faith, 1994)


Povezana vest:  JELENA ROZGA SUTRA U PODNE PREDSTAVLJA NOVU PESMU

Up Where We Belong (from Officer and a Gentleman, 1982)


You Are So Beautiful (from I Can Stand A Little Rain, 1974)


Hard Knocks (from Hard Knocks, 2010)


Hitchcock Railway (from Joe Cocker, 1969)


Come Together (from Hymn For My Soul, 2007)


You Can Leave Your Hat On (from Cocker, 1986)


Unchain My Heart (from Unchain My Heart, 1987)


With A Little Help From My Friends (from With A Little Help From My Friends, 1969)

She Came In Through The Bathroom Window (from Joe Cocker, 1969)


Cry Me A River (from Mad Dogs and Englishmen, 1970)

 

Karte za koncert Džoa Kokera su u prodaji po cenama od 2900, 3300, 3500, 4000, 4500, 4900 dinara i mogu se naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, „Ušće“ Shopping centar, Dom sindikata, knjižare Delfi i Vulkan, Eventim, Gigstix Novi Sad i preko sajta www.arenabeograd.com i www.tickets.rs