dzo_koker Koker u nedelju ponovo u Beogradu

Engleski pevač Dzo Koker (Joe Cocker) u nedelju uveče (20.00) posle četiri godine ponovo će održati koncert u Beogradskoj areni.

Koker je prethodno nastupio u Beogradskoj areni 2007. godine, a sad se vraća na turneji kojom promoviše novi album „Hard Knocks“ (2010).

Organizator Beogradska arena je najavila da će publika na koncertu sigurno čuti tri obrade „Bitlsa“ (Beatles) – „Come together“, „She Came in Through the Bathroom Window“ i „With a Little Help from My Friends“.

Povezana vest:  Novi singl, uskoro i spot sastava Atentat

Kako je najavljeno, Koker će od predviđenih 16 pesama izvesti četiri sa novog albuma „Hard Knocks“, a ostalo će biti stari hitovi poput „The Letter“, „Summer In The City“, „Up Where We Belong“ i „You Are So Beautiful“.

„Postoji par pesama koje su jako uspešne i neizbezne na zivim nastupima, Naravno da uvek izvodimo ‘You can Leave Your Hat On’ I ‘Unchain my Heart'“, najavio je Koker.

Povezana vest:  LEGENDARNI PANK ROKERI "GOBLINI" NA MIKSER FESTIVALU 5. JUNA

Sa prepoznatljivim hrapavim glasom Koker se pročuo izvedbom pesme „With A Little Help From my Friends“ 1969. godine na čuvenom festivalu „Vudstok“.