looney_mtv

Looney i MTV vam poklanjaju album “Kompromis” na mtv.rs

Od 1. juna debi album beogradskog r’n’b izvođača LoOney-a biće dostupan za besplatno preuzimanja na MTV.RS sajtu!

Nakon uspešnog prvog singla «Mucam», srpski r’n’b izvođač LoOney dočekao je i izlazak svog debi albuma Kompromis, koji od prvog juna možete besplatno da preuzmete na veb stranicama regionalnog MTV-ja.

Prvi demo snimci su snimljeni još 2007. godine, a jedna verzija albuma je čak završila u kanti za đubre jer je želeo da isprati moderne muzičke trendove. U smišljanju zvuka su mu pomogli bitmejkeri iz Bosne, Hrvatske i Srbije, a sve pesme na albumu je napisao sam. LoOney je izuzetno posnosan na svoje izdanje i nada se da će ljudi prepoznati iskrenost i da će se pronaći u nekoj od situacija opisanih u pesmama.

Povezana vest:  Ekskluzivna MTV premijera: Robbie Williams “Candy”

Vladimir Marković LoOney je rodjen u Beogradu 1980. godine. Svoju muzičku karijeru započeo je u dečijem horu Kolibri. Od 2004. godine, LoOney počinje da se bavi r’n’b muzikom. Od 2005. Se, kao gostujući vokal, pojavljivao u nizu rep pesama, pevajući refrene reperima iz Srbije, Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Bugarske i Kanade. Inače, LoOney je apsolvent Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i ima agenciju za film i video LOONEYRAMA u okviru koje radi kao reditelj i montažer.

Povezana vest:  Snup Dog bi rado da bude sudija u "Idolu"

MTV je od početka godine posetiocima regionalnih web stranica pružao priliku da legalno i besplatno preuzimaju digitalna izdanja singlova i albuma svojih omiljenih izvođača. Do sada su za besplatan download bila dostupna izdanja bendova S.A.R.S., Lollobrigida, Svi Na Pod! i Leeloojamais, a trenutno je sa sajta MTV.rs moguće preuzeti albume bendova MaraQya, Mistake Mistake i Bei The Fish, kao i singlove izvođača Emkej, Gru i Siddharta. Poslednje u nizu ovih ekskluzivnih digitalnih izdanja jeste novi singl popularnog turskog sastava maNga.

Povezana vest:  OTKRIVAMO KO ĆE NASTUPITI NA OTVARANJU KLUBA "DOT"!

Posetite MTV.rs i besplatno preuzmite album prvenac Kompromis beogradskog r’n’b umetnika LoOney-ja!