soraja_68_dan

VELIKI BRAT 2011

Vidovita Soraja ponovo u akciji: sanjala ko večeras ispada, ali i povratak svih ukućana!

Veliki Brat je probudio ukućane, ali po njihovom mišljenju, opet veoma rano. Oni su vrlo sanjivi, ali sve što se mora nije teško. Duško je kao i uvek prvi ustao , iako je sinoć kasno zaspao čekajći Horvata da legne da spava.

Duško je sinoć imao poteškoća da zaspi, jer Horvat nije bio pored njega. Dok se Horvat noćas zabavljao u dvorištu kuće, njegov prijatelj ga je strpljivo čekao u spavaćoj sobi. Duško je ovoga jutra još jednom izjavio, da ne zna kako će bez Horvata kada napusti kuću, jer više bez njega ne može oka da sklopi.

Povezana vest:  Šta je Eiza Gonzalez spremna da učini za karijeru?

Sa druge strane, Nemeš i Brendon zaobilaze jedan drugog u širokom luku. Brendon je ovog jutra posetio ispovedaonicu i po ko zna koji put svoj odnos sa Nemešem okarakterisao kao lažan.

Vidovita Soraja ponovo u akciji

Nedelja, dan kada jedan od ukućana napušta kuću i svakako dan kada je tenzija na najvišem nivou.

Soraja je noćas sanjala veoma zanimljiv san. Po ko zna koji put u snu je videla ko večeras napušta kuću. Do sada, svaki put bila je u pravu, a da li će i večeras njen san biti java ostaje samo da nagađamo. Pomenula je takođe i to da je videla sve ukućane ponovo u kući.

Povezana vest:  Počinje snimanje serije „Dream team“

Horvat, Marijana i Nemeš su pokušali da je ubede da im otkrije o kom ukućaninu je zapravo reč, ali bila je istrajna u svojoj nameri da sve ostane tajna do par sati pre izbacivanja.

Ukućani ni ne slute šta ih očekuje u večerašnjem izbacivanju. Velikiu Brat je spremio veliko iznenađenje za svoje ukućane.  Možda je Soraja predvidela sudbinu ukućana ili je samo lažna uzbuna u pitanju, saznaćemo večeras.

Povezana vest:  Druga sezona serije “Predstraža” premijerno 15. avgusta na kanalu SCI FI