Ekipa Nisville volontera 2010 na otkrivanju spomenika Sabanu Bajramovicu

Konkurs za volontere na Nišville jazz festival otvoren od 1. juna do 10. jula

Nišville jazz festival i u ovoj Godini Volontera nastavlja tradiciju i otvara konkurs za Nišiville volontere 2011. Na predstojećem festivalu (10 – 14. avgust)  biće angažovano 300 volontera raspoređenih smenski u 9 sektora: Asistent tim lidera , domaćin publike, domaćin muzičara, PR , press, tehnička podrška, logistika, workshop i  obezbeđenje.

Povezana vest:  MTV Premijera: Trash Candy – Remember

Prijavljivanje je “online” i počinje 1. juna, popunjavanjem formulara na zvaničnom sajtu festivala www.nisville.com/volonteri tj. www.nisville.com/volunteers gde se mogu pronaći i dodatna objašnjenja o proceduri prijavljivanja, kao i opis zaduženja po sektorima. Eventualna pitanja mogu se poslati na mail [email protected] .  Konkurs je otvoren do 10. jula 2011. godine.
Zakasnele i nepotpune prijave neće biti razmatrane. Kandidati koji budu ušli u uži izbor biće kontaktirani za intervju isključivo e-mailom u roku od deset dana po zatvaranju konkursa.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA: THE CHWEGER – "ALONE"

Na osnovu velikog broja mailova i telefonskih poziva, za volontiranje na Nišvillu već vlada veliko interesovanje, pa se očekuju prijave volontera iz svih delova Srbije i regiona, pa i iz Zapadne Evrope. Inače, posredstvom  stranih turoperatera koji dovode turiste na Nišville – već su stigle prijave dvoje volontera iz Francuske i Nemačke.