Linkin_Park

Ekskluzivna svetska premijera novog spota grupe Linkin Park na MTV kanalu u petak, 3. juna

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo novi singl “Iridescent” benda Linkin Park, koji možete premijerno da pogledate samo na regionalnom MTV kanalu u petak, 3. juna, u 18 časova.

Singl “Iridescent” je ujedno i naslovna numera nastavka Transformers serijala “Dark of the Moon”, čime Linkin Park po treći put potpisuje glavnu numeru u filmu Transformers.

Povezana vest:  Goran Karan se sprema za koncert u Novom Sadu, ali i radi na novom albumu

-Numera “Iridescent”  je oduvek bila pun pogodak kada sviramo uživo, pa smo oduševljeni što je Michael Bay, reditelj filma, odlučio da uvrsti ovu numeru u treći serijal Transformersa – saopštili su članovi benda.

“What I’ve Done”, prvi singl sa albuma “Minutes to Midnight”, je pronašao svoje mesto na soundtrack-u prvog dela filma o Transformersima iz 2007. godine. Bend je takođe sarađivao i sa čuvenim kompozitorom Hans Zimmer-om na muzici za drugi film u serijalu Transformers: Revenge of the Fallen.

Povezana vest:  DUGO OČEKIVANI ALUBM SREBRNIH KRILA U PRODAJI

-Pre par meseci sam se čuo sa Michel Bay-om koji je želeo da prodiskutuje o mogućnosti nastavka saradnje i na trećem filmu iz razloga što smo zaista uživali na radu u prethodna dva dela. Jedna pesma se odmah izdvojila. Još od prvog izvodjenja “Iridescent” pred publikom , pesma je postala hit. Za potrebe filma napravili smo novu, malo kraću verziju pesme, koja već kruži internetom, a spot će potpisati Joe Hahn – saopštio je Chester Bennington, pevač benda.

Povezana vest:  Sarajevska muzička zvezda Dino Merlin na Bundekfestu