Fergie, Andrea Jung i Diane Warren na Avon Voices.HR

AVON JOŠ JEDNOM DAJE PRILIKU MUZIČKIM TALENTIMA DA ZABLISTAJU

Počelo Avonovo globalno muzičko takmičenje u komponovanju pesama

U okviru Avon Voices „Potrage za muzičkim talentima“, koje je kompanija Avon pokrenula u decembru 2010,  u petak 20. maja počelo je takmičenje za tekstopisce i kompozitore. Ovo je jedinstvena prilika za sve žene i muškarce koji imaju bar 18 godina iz više od šezdeset zemalja da se njihov glas čuje globalno, da podele svoje snove i pokažu svoje talente.

Avon je u decembru 2010. pokrenuo globalni program Avon Voices koji je započeo izborom za najtalentovaniju pevačicu, a sa završetkom prvog kruga Avon Voices potrage, počinje odabir za najtalentovanije tekstopisce/kompozitore. Takmičenje Avon Voices u komponovanju i pisanju pesama počelo je 20.maja, a prijavljivanje kompozicija i tekstova je moguće do 1. jula.

Povezana vest:  Električni orgazam u Mariboru posle više od 10 godina

Prijavljivanje na globalno Avon Voices takmičenje u komponovanju pesama se sastoji od tri koraka.

Prvi korak je komponovanje pesme koja inspiriše nadu i optimizam. Pesma se može komponovati u saradnji sa drugim ljudima, ali je potrebno da se ona osoba koja se prijavljuje, registrujenahttp://www.avonvoices.com/sr/legal/index. Zainteresovani mogu učestvovati u ovom takmičenju sa najviše tri pesme, potrebno je da se svaka od njih posebno prijavi i da bude značajno različita od drugih. Prilikom prijave kompozicija potrebno je voditi računa o tome da se ne koriste postojeći stihovi ili melodije. Prijavljenu pesmu može izvesti sam autor ali i neka druga osoba.

Nakon registrovanja pesme, drugi korak je postavljanje kompozicije u MP3 formatu i teksta na zvanični sajt takmičenja – AvonVoices.com, u period od 20. maja do 1. jula. Treći korak prijavljivanja je upoznavanje i prihvatanje zvaničnih pravila Avon Voices globalnog komponovanja pesama koja se nalaze na zvaničnom sajtu AvonVoices.com.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA: VROOM „IZLAZ"

Prijavljene pesme biće ocenjene od strane Avon Voices žirija i stručnjaka iz muzičke industrije na osnovu kriterijuma kao što su kreativnost, povezanost sa temama inspiracije, nade, i optimizma, prikladnost imidžu Avon Brenda, kvalitet kompozicije i teksta, obraćanje javnosti i iskrenost.

Kandidati će se nadmetati u okviru svog geografskog regiona, kojih je ukupno pet: Severna Amerika, Južna Amerika, Zapadna Evropa, Srednji istok i Afrika, Centralna i Istočna Evropa, i Azija i Pacifik. U prvom krugu, takmičari iz Srbije će se takmičiti u okviru regiona Centralne i Istočne Evrope.

O pobednicima će odlučivati međunarodni žiri, u čijem sastavu su između ostalih Fergi, šestostruka dobitnica Gremija, i Dajen Voren, autorka preko 200 muzičkih hitova.

Povezana vest:  Đorđe Balašević 02. decembra u Kombank dvorani

Avon Voices sudije izabraće do 10 pobednika Avon Voices komponovanja pesama. Pobednicima će biti ponuđen ugovor za izdavanje muzike, njihova pesma se može naći na profesionalno produciranom albumu, a možda će je izvesti i jedan od finalista Avon Voices Potrage za pevačkim talentima!

Iako se u okviru Avon Voices „Potrage za pevačkim talentima“ nažalost nijedan takmičar iz Srbije nije plasirao dalje, takmičenje za tekstopisce i kompozitore je nova prilika da talentovani ljudi iz Srbije ostvare međunarodno priznanje i karijeru.

Pobednik Avon Voices globalnog komponovanja pesama biće proglašen 8.septembra, a u narednom periodu i publika iz Srbije ima mogućnost da svojim glasovima pomogne takmičaru po izboru da postane sledeća svetska muzička zvezda.