AD

Arrested Development žele da upoznaju fanove u Beogradu!

Desetak obožavalaca će u sledećih 7 dana imati priliku da putem medija osvoje jedinstvenu priliku da upoznaju bend!

Hip hop legende će se sa obožavaocima družiti posle koncerta 11. juna u Domu omladine Beograda, a posebno se raduju što će potpisivati albume i deliti autograme, jer u Srbiju dolaze prvi put! Pre Beograda, u kojem završavaju regionalnu turneju, posetiće Zagreb, Rijeku, Ljubljanu i Sarajevo.

Hip hop legende prvi put dolaze u naše krajeve, a karte za beogradski koncert su u pretprodaji na Blagajni Doma omladine, po ceni od 800 dinara!

Povezana vest:  Anđeoski glasovi

Ovo će biti jedinstvena prilika da publika uživo doživi ovaj uticajni sastav, koji je globalnu muzički scenu zadužio velikim hitovima kao što su: „Everyday People“, „Tennessee“ i „Mr. Wendal“.

Speech, Motsho Eshe, One Love i Tasha Larae su vokali, a prate ih odlična postava koju čine Rasa Don za bubnjevima i JJ Boogie na gitari, te

Za’ na basu. Na regionalnim koncertima predstaviće publici presek hitova iz svoje bogate karijere!

Povezana vest:  Brena poručila fanovima na Instagramu: Očekuje vas nešto sveže i neobično! 

Grupa, u kojoj sviraju vrsni muzičari – poznati ne samo po radu u Arrested Developmentu nego i saradnjama sa drugim umetnicima, na svojim nastupima slavi moć života, duhovnost, te porodicu i pretke od kojih smo postali, pa ne propustite priliku da budete deo tog slavlja!

Arressted Development se smatraju alternativom gangsta rapu s početka devedesetih i svakako jednim od najvažnih južnjačkih imena na američkoj hip hop sceni, poreklom iz Atlante, grada u kojem dominira crna i hispano zajednica.

Povezana vest:  Sutra počiine 3. DRUM DRUM FEST

Dvostruki dobitnici Grammyja za remek delo, debi album 3 Years, 5 Months & 2 Days in the Life Of…, Arrested Development od 1991. godine šire jedinstveni hip hop stil bogat vokalima i živim sviranjem, u šta će i domaća publika konačno imati prilike da se uveri uživo! Prošle godine izdali su album „Strong“, deveti po redu, koji dokazuje da su puni snage i jači nego ikad!