Do sada nezabeleženo dobra prodaja ulaznica u areni za RAMMSTEIN!

Rammstein_SZa koncert grupe Rammstein već je prodato više od pola ulaznica, od raspoloživog kapaciteta koji iznosi 16.000 mesta!
Koncert je zakazan za 20.mart, a ovakva prodaja nije zabeležena u areni, od kada Beogradska arena aktivno radi, od novembra 2006! Kupci ulaznica dolaze iz celog regiona (Bugarska, Rumunija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija). Karte se trenutno mogu nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, SKC – knjižara Delfi, Dom omladine, Eventim, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs, po cenama: 2990 dinara (za stajanje na parteru), 3490 dinara (za tribine), 4900 dinara za tribine 1. kategorije i 4950 dinara za Fan Pit. Kupovina ulaznica VISA karticom, samo na blagajni Beogradske arene, omogućava popust 5%.
Ovaj bend, čija se muzika često klasifikuje kao „Neue Deutsche Harte” – kombinacija indastrijal metala, vokala, sintisajzera i ritam mašina – poznat je po fantastičnim živim nastupima uz upotrebu fascinantnih pirotehničkih sredstava. 
Grupa je osnovana 1994. u Berlinu, a ime je dobila po gradiću Ramštajn – Mizenbah u kome se 1988. godine dogodila nesreća na aeromitingu. 
Nakon ogromnog uspeha albuma „Sehnsucht” iz 1997, sa kojeg su se izdvojili veliki hitovi „Du hast” i „Engel”, nemački rokeri osvojili su i američko tržište. Sjajan period u karijeri „Rammstein” su zaokružili 2001. albumom “Mutter” sa koga se izdvojio singl “Feuer Frei”, kao i 2004. pločom „Reise, Reise”, sa koje su hitovi postali numera „Amerika” i balada „Ohne dich”. Posle albuma „Rosenrot” iz 2005,
članovi benda su odlučili da se malo odmore Bend „Rammstein” čine Til Linderman, Rihard Kruspe, Paul Landers, Oliver Ridl, Kristof Šnajder i Kristijan Lorenc, a šestorica Nemaca odavno uživaju kultni status, ne samo zbog sjajne muzike već i zbog činjenice da su postali neverovatno popularni širom sveta iako pevaju na nemačkom jeziku. 
Sastav Rammstein objavio je nedavno spot eksplicitnog sadržaja za pesmu „Pussy“ koja najavljuje njihov novi album, posle četiri godine pauze. Spot je režirao švedski reditelj Jonas Åkerlund koji je ranije radio sa izvođačima kao što su Metallica, Madonna i The Prodigy. Pesma „Pussy“ nalazi se na albumu pod nazivom „Liebe Ist Für Alle Da“ koji je u prodaji od 16. oktobra. To je njihov šesti studijski album tokom
15-ogodišnje karijere.

Povezana vest:  Novi album Juraje Hipa u aprilu