Dado Topić izdao prvi DVD u svojoj rokerskoj karijeri

Dado Topic Live in KerempuhKoncert legendarnog rokera Dade Topića u zagrebačkom pozorištu Kerempuh, uskoro će se naći u prodaji u Jugotonu. Osim na već objavljenom CDu koji je izdala Croatia Records, možete poslušati i pogledati na DVD izdanju kako biste upotpunili audio doživljaj spomenutog live nastupa!

Na albumu se pojavljuju i vrhunski muzičari koji su ove odlične pesme odsvirali sa Dadom Topićem (D. Farkaš, K. Kovač, J. Boček, R. Divjak, D. Čivrak, V. Božić, J. Moder, D. Vorih, G. Bunford i Alan Bjelinski s orkestrom). Tokom svoje dugogodišnje karijere Dado se dokazao kao vrhunski rok muzičar koji je uvek ostao veran i dosledan svom stilu, a ovaj album je odlična kombinacija legendarnih hitova i pesama sa prethodnog albuma „ Apsolutno sve“ u live verzijama koje je Dado izveo pred mnogobrojnom publikom u Kerempuhu. 

Povezana vest:  U prodaji karte za Belana

Na DVDu ‘Live in Kerempuh’ nalazi se 18 hitova poput „Apsolutno sve“, „Da li znaš da te volim“, „Makedonija“, dva dueta „Princeza“ i „Ti“s kolegicom Ivanom Husar Mlinac. 

Beogradska promocija ovog DVDa održaće se 24.02. u Jugotonovoj radnji, a dan kasnije u Novom sadu u klubu „Trema“ , gde će Dado Topić sa svojom grupom „Time after time“ održati koncert 05. marta.

Povezana vest:  Omladinska Filharmonija Naissus otvara Nišvil

Da podsetimo, Jugoton je od četvrtka, 04.februara, u želji da svojim vernim potrošačima izdanje u susret snizio cene pojedinačnih izdanja Olivera Dragojevića, Miše Kovača i Evergreen kolekcije. Cena ovih izdanja umesto 450, sada iznosi 300 dinara.