U susret svetskoj izložbi u Kopenhagenu „Stranger Than Kindness: The Nick Cave Exhibition“ i predstojećem koncertu Nick Cave and the Bad Seeds u Beogradu, koncertna agencija Charm Music i galerija O3ONE organizuju izložbu fotografija sa koncerata Nika Kejva u Srbiji od 1990. do 2017. godine kada je održan njegov poslednji nastup u Beogradu. Izložba pod nazivom „From Belgrade with love to Nick Cave“ biće otvorena od petka, 13. marta u  galeriji O3ONE (Gavrila Principa 16).

Povezana vest:  PRESLUŠAJTE NOVI SINGL SASTAVA WHO SEE EKSKLUZIVNO NA DEEZERU

Zbog mera predostrožnosti usled novonastale situacije u vezi sa virusom COVID-19, neće biti organizovano svečano otvaranje izložbe, ali će ona biti otvorena za sve posetioce od petka 13. marta od 14 do 20 časova.

Na galeriji će biti izloženi radovi 12 fotografkinja i fotografa koji su se prvobitno prijavili na konkurs koji je bio otvoren od 25. februara do 9. marta. Na izložbi „From Belgrade with love to Nick Cave“ biće izloženi radovi Stanislava Milojkovića, Dušana Vukosava, Predraga Bajagića, Snežane Krstić, Nemanje Đorđevića, Petra Stojanovića, Danka Strahinića, Milene Anđele Mišić Atanacković, Đorđa Tomića, Aleksandra Šišića, Zorana Mesarovića i Oksane Skendžić.

Povezana vest:  EXIT 2011, Karlovačko vino za Pulp, domaže pivo za Editors

Od 13. do 19. marta biće otvoren online konkurs na facebook stranici galerije O3ONE gde će publika imati priliku da glasa za fotografiju koja im se najviše dopada. Fotografija sa najviše lajkova i komentara biće uručena od strane organizatora lično Niku Kejvu na dan koncerta u Beogradu, a fotografkinja ili fotograf pobedničke fotografije dobiće posebnu propusnicu za koncert u Štark Areni.

Povezana vest:  Album grupe Lejdi Antebelum najprodavaniji u SAD

Radno vreme galerije je svakog radnog dana od 12h do 19h. Izložba će biti otvorena do 19. marta.