off_duty

6. T-MOBILE INMUSIC FESTIVAL

Off Duty je pobednik prvog kruga takmičenja, drugi krug je u toku!

U prvom krugu glasanja koji je trajao od 27. maja do 3. juna, zasluženu pobedu odneo je bend Off Duty s pesmom „Stare staze“, koji je osvojio čak 1397 glasova publike te tako osigurao svoj nastup na 6. T-Mobile INmusic festivalu.

Ovom mladom peteročlanom sastavu, čiju trenutnu postavu čine Š. Jurlina, F. Jurlina, P. Štrok, D. Jurić i J. Jurlina, ovo neće biti prvi nastup jer su dosad odradili gotovo 200 koncerata širom Hrvatske, a sam Juraj Jurlina široj javnosti je postao poznat svojim nastupom na showu ‘Hrvatska Traži Zvijezdu’, u kojem je 2009. završio na četvrtom mestu.

Povezana vest:  Amira Medunjanin za završnicu Nišvila

Uz to, bend se može pohvaliti i brojnim nagradama kao što su Fender nagrada za najbolji mladi band u 2008., drugo mesto na CMC demo takmičenju te prvo mesto na međunarodnoj gitarijadi u Osijeku.

Trenutno su najviše usmereni na autorski rad, a imaju i gotovih 11 pesama koje će se naći na njihovom prvom albumu. Prva pesma s albuma, “Neki Drugi Svijet“ za koju je snimljen i spot, postigla je veliki uspeh na internetu i live izvedbama te bendurbila bezbedila još brojniju publiku.

Povezana vest:  U Beču „14. Vienna Blues Spring Festival“

Juraj je autor svih tekstova i dobrog dela muzike, a celi bend zajedno dorađuje ideje i sarađuje na aranžmanima.

Na festivalskom kanalu MAXtv-a u toku je i drugi krug takmičenja koji traje od 4. juna do 10. juna, kojim će biti odabran i drugi izvođač koji će nastupiti na jednoj od pozornica ovogodišnjeg T-Mobile INmusic festivala. Pozivamo vas da glasate za svog favorita!

Povezana vest:  Sveže iz Universal Music Serbia - Chaz Cardigan