nina_rts

NINA POSLE EUROSONGA SNIMA ALBUM ZA RTS

Čarolija se nastavlja

 

Nini Radojičić završetak ovogodišnjeg izbora za „Pesmu Evrovizije“ nije doneo kraj čarolije niti saradnje sa Radio-televizijom Srbije. Mlada zvezda srpske muzičke scene nove čarobne pesme snimaće za PGP RTS. Ambiciozna studentkinja, simpatična devojka iz susedstva, ali i nova zvezda srpske muzičke scene i posle takmičenja za „Pesmu Evrovizije“ nastavlja saradnju sa Radio-televizijom Srbije.

Utisci iz Diseldorfa i nastupa pred 120 miliona gledalaca još se nisu slegli, a Nina Radojičić ne gubi vreme i samouvereno ide ka zacrtanim ciljevima.  Jedan od najvažnijih koraka mlade pevačice je, svakako, ugovor sa izdavačkom kućom PGP RTS.

Povezana vest:  GREEN DAY DONOSI MOĆAN ROCK ZVUK NA “2012 MTV VIDEO MUSIC AWARDS” DODELU

-Talentovana i mlada pevačica, koju je Srbija izabrala da nas predstavlja na Evroviziji, a RTS joj obezbedio sve uslove da zbilja i postane prava medijska i muzička zvezda, od sada je deo tima naše medijske kuće – otkrila je izvršna direktorka „Pesme Evrovizije Srbije“ Duška Vučinić-Lučić.

Prema njenim rečima, sklapanjem ugovora sa kućom PGP RTS, muzička karijera mlade pevačice unaprediće se na pravi način.

Povezana vest:  Tammy Payne na Nišvilu

-Ovaj događaj smo organizovali upravo da podelimo tu značajnu informaciju sa publikom koja je ova četiri meseca neprestano pratila i podržavala Ninu Radojičić – rekla je Duška Vučinić-Lučić, na početku prijema na terasi zgrade RTS-a.

Reč je svečanom prijemu „Čarolija se nastavlja“, koji je Radio-televizija Srbije priredila za

novinare domaćih medija i ranije predstavnike naše zemlje na takmičenju „Pesma Evrovizije“.  Među gostima su bile i mnoge ličnosti kulturnog i javnog života Beograda, a domaćica prijema, naravno, Nina.  Jedna od tek nekoliko kompozitora koji su doputovali na takmičenje u Diseldorfu da bi podržali svoje predstavnike bila je Kristina Kovač.

Povezana vest:  GIRL POWER - slavimo žene osnažujućom plejlistom

Autorka pesme Čaroban bila je sprečena da dođe na večerašnju svečanost, ali su je zamenili sestra Aleksandra i otac Kornelije, kompozitori dve preostale numere koje su bile u trci za srpskog predstavnika na ovogodišnjem izboru za „Pesmu Evrovizije“.

PHOTO: ataimages.rs

nina_rts_1