Partibrejkers

Partibrejkers prave Krš i lom po regionu

Rok sastav „Partibrejkers“ krenuo je na regionalnu turneju nazvanu „Krš i lom“, na kojoj ga očekuju festivalske svirke 18. juna na „Arsenal festu“ u Kragujevcu, 21. Juna na „Inmjuziku“ (INmusic) u Zagrebu i 25. juna na „Džampu“ (Jump) u Zadru.

-Počeli smo turneju, bili smo u petak u Splitu (u klubu ‘Spaladijum andregraund’), ‘razvalili’ smo i sad nastavljamo dalje. Baš imamo pravu turneju, mnogo ćemo da putujemo. Kao nekada. Iako ništa ne

Povezana vest:  Otkriven pravi razlog razlaza Britney Spears i Jasona Trawicka

može da bude kao nekada, iz prostog razloga što smo stariji – rekao je pevač Zoran Kostić-Cane.

Na turneji nazvanoj po aktuelnom koncertnom CD i internet albumu „Krš i lom“, beogradski sastav koga predvode Kostić i gitarista Nebojša Antonijević-Anton će svirati i 2. jula u niškoj „Banovini“, 10. jula na festivalu „Egzit“ (Exit) u Novom Sadu i 16. jula u Makarskoj.

Povezana vest:  Ovog leta duplo više turista iz preko 50 zemalja potvrdilo dolazak na Sea Dance!

Slede, 23. jula „Vodova fest“ u Ruskom Krsturu, 24. jula „Lejk fest“ (Lake) u Nikšiću, 27. jula „Dani tolerancije“ u Bačkoj Topoli, 28. jula „Bir fest“ (Beer) u Ohridu, 30. jula Bijeljina, 26. Avgusta Osijek i 27. avgusta „Fol“ (Fall) festival u Rijeci.

Kostić kaže da „Partibrejkersi“ dok su na turneji još neće razmišljaju kada će u studio da snime naslednika albuma „Sloboda ili ništa“ (2007), ali bi voleli da ponovo angažuju producenta Mileta Ćirića sa kojim su radili drugu i treću ploču krajem osamdesetih.

Povezana vest:  EXIT 2013, Otvoren Egzit festival

-Imamo neki plan da odemo i snimamo u Holandiji kod Mileta, ali to su planovi koji mogu, ali ne moraju da budu ostvareni. On je naš stari saradnik, a i hoćemo da snimimo ploču na stari način, analogno. Da na trake snimimo svoje žvake – kaže Kostić.