mtv-logo

Snimka MTV filmskih nagrada preko vikenda

 

Regionalni MTV najavio je danas da će u subotu i nedelju prikazati snimku nedavne dodele prvih „Gorki list MTV filmskih nagrada“, na kojima je u sve tri kategorije trijumfovao „Montevideo, Bog te video“. Kako je najavljeno, snimka jednočasovne dodele regionalnih filmskih nagrada održane u pretprošlu nedelju u beogradskoj operi i pozorištu „Madlenijanum“ regionalni MTV emitovaće 18. juna od 21.00 i potom reprizno 19. juna od 17.00 i 20.00.

Povezana vest:  Direktori, Zabranjeno Pušenje, Škrtice i Mortal Kombat na 15. Belgrade Beer Festu

„Montevideo“ režisera debitanta Dragana Bjelogrlića osvojio je nagradu za najbolji film, dok je po glasovima MTV publike u region njegova Nina Janković najbolja glumica, a najglumac Miloš Biković.

MTV-jevu dodelu je vodila pevačica hrvatskog treš pop sastava „Lolobriđida“ Ida Prester, nagrade su uručivali glumica Katarina Caš iz Slovenije, njene srpske kolege Gordan Kičić i Stefan Kapičić i direktor Gorkog lista Vojin Đorđević.

Povezana vest:  13. Summer3p festival posetilo oko 7.000 ljudi

U muzičkom delu nastupili su zagrebački pop sastav „DŽinks“ (Jinx), pop pevačica Aleksandra Kovač, reperi „KZŠ“ i skopski alternativci „Bej d’ fiš“ (Bei the Fish) sa Karolinom Gočevom.